Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit
  • Autorul acestui subiect este »evergreen«

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

21

10.09.2013, 23:31

evergreen, profitand de faptul ca nu te superi asa usor, am si io o intrebare. :)
Ai pus lipiciu` ala undeva pe unde credeai ca o sa treaca sobolanu`... clar.
Da` daca inteleg cum a trecut matza lu` geoco prin locu` ala, totusi nu inteleg cum au trecut galetile tale pe acolo? :nunteleg: :)

Nu e nicio problema, nu stiu ce mi-a trecut prin cap si dupa ce am pus adeziv pe un placaj, apoi pe un raft, chiar pe unde lasa semne musafirul nepoftit, am turnat putin lipici intr-una din galetuse si am pus cateva boabe de alune acolo, iar dupa ce i-am blocat traseul, am cules obiectele si nu mi-am dat seama cand am pus o alte galeata in prima si gata pocinogul! :nervos: :zid:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Răspunsuri: 118

Locație: Timisoara

Profesia: Tehnician

• Scrie un mesaj privat

22

11.09.2013, 04:16

Am folosit si eu acel gen de lipici pentru 'intrusi"(cred ca era unguresc) si din greseala cainele a nimerit exact in el :doarecapu:.Solutia cea mai buna a fost uleiul(il folosesc si cei care prind pasari ca sa indeparteze cleiul de pe penele lor),in cazul in care nu este intarit.

geoco

Oblete

Răspunsuri: 43

Locație: alba iulia

• Scrie un mesaj privat

23

11.09.2013, 15:51

Da` daca inteleg cum a trecut matza lu` geoco prin locu` ala, totusi nu inteleg cum au trecut galetile tale pe acolo?

:rizi: :rizi: :rizi: :rizi:
NICIODATA NU SPUNE....NICIODATA!

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

24

28.10.2013, 20:28

Nu-ti face griji...nu sunt cu sorcova...am spus(sau intentionam) ca incerc sa incalzesc putin, vad eu cum, cu apa fiarta, sau ceva de genul, chiar si cu suflanta... dar nici chiar asa... !
:pauza: colegu cu ai rezolvat necazu cu cele doua....ai reusit ...dar pe lai prins?

uite iti trimit un ajutor... ... :ochi:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

• Scrie un mesaj privat

25

30.10.2013, 23:16

Singurele lucruri pe care le-am prins, din nefericire, sunt gaurile din genti si din alte acareturi...in rest...nimic...sau...mai bine zis...foarte multi nervi...de soarece...Speedy Gonsalez si mai multe nu...Jerry the 2-nd :nervos: :zid: ...
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

• Scrie un mesaj privat

26

30.10.2013, 23:20

Nu-ti face griji...nu sunt cu sorcova...am spus(sau intentionam) ca incerc sa incalzesc putin, vad eu cum, cu apa fiarta, sau ceva de genul, chiar si cu suflanta... dar nici chiar asa... !
:pauza: colegu cu ai rezolvat necazu cu cele doua....ai reusit ...dar pe lai prins?

uite iti trimit un ajutor... ... :ochi:

Multumesc...pentru mata...atunci aveam 3, dar nu ajungeau unde trebuia, pentru ca erau multe lucruri inghesuite pe balconas!

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

27

01.11.2014, 20:43

:bravo: :rizi: :rizi:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

ovidiu

Știucă

Răspunsuri: 811

Locație: Timişoara/Jud.HD Sîntandrei

• Scrie un mesaj privat

28

03.11.2014, 07:37

Sunt la Practiker curse de şoareci Suedeze din plastic, nu dau greş doar că trebuie să le legi cu aţă să nu plece cu ele. Dacă ai balconul deschis îi mai greu, cred că trebuie să ai în continuu 2-3 curse puse şi ceva momeală cu miros mai pregnant, mai ales acuma toamna când caută loc de iernat.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

29

03.11.2014, 08:21

Daca tot suntem la capitolul soareci :rizi: , am si eu o intrebare/nelamurire.
Am un garaj din acela construit sub un bloc de locuinte unde-mi tin echipamentul de camping (cort, umbrela etc.), barca pneumatica si diverse alte lucruri voluminoase de pescuit.
Garajul l-am tencuit/zugravit, majoritatea lucrurilor sunt pe rafturi, nu-i mizerie sau lucruri aruncate aiurea, nu sunt gauri prin pereti etc.
Zilele trecute, la plecarea intr-o partida de pescuit, mi s-a parut ca vad ceva miscandu-se, asa, cu coada ochiului.
Initial am zis ca mi s-o fi parut dar tot umbland pe acolo, am vazut clar un soarece care a fugit afara. :)
Usa de la intrare, din constructie, nu se inchide "etans" asa ca-i foarte posibil ca soarecele ala, sau altul, sa se intoarca.
Am pus tot ce aveam "comestibil" respectiv cateva pungi de nada, pe un raft pe perete unde-i putin probabil sa ajunga vreun soarece, daca nu-i alpinist. :)

Acu` intrebarile:
1. Chiar daca nu am alimente in garaj, trebuie sa-mi fac probleme ca vreun soarece d-asta ratacit ar putea sa-mi roada barca/salteaua/umbrela/cortul/etc.?
2. Pot sa fac ceva sa tin soarecii departe? M-am gandit sa pun ceva cursa da` ma indoiesc c-o sa prind toti soarecii din cartier... poate ceva cu ultrasunete sau asa ceva... a incercat cineva?
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

ovidiu

Știucă

Răspunsuri: 811

Locație: Timişoara/Jud.HD Sîntandrei

• Scrie un mesaj privat

30

03.11.2014, 08:46

O să te alegi cu barca roasă de şoareci, dacă nu rod le cresc dinţii şi plasticul le face o plăcere deosebită, şi eu m-am ales cu o barca roasă pusă pe dulap peste covoare făcute sul, în casă unde aveau o grămadă de alte alternative. Pot să ajungă mai întâi la cap de linie sau mai întâi la barcă, cort sau altceva. Eu n-aş risca nici 5 minute.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.

31

03.11.2014, 09:12

Are dreptate ovidiu...eu am aparat de ala din reclama cu ultrasunete....intr-adevar , are efect ...nu-i lasa sa se adune sau sa stea prea mult ...dar nu te baza ca nu-ti da vreo gaura...eu m-am intors din Delta cu unul in masina ...si pana l-am UCIS...i-am dat de mancare sa nu se apuce de cabluri...etanseaza-te si tot timpul sa lasi aproape de locul pe unde ar putea sa intre ..."ciocolata" la pliculete ptr sobolani...culoarea albastra are cel mai rapid efect...dupa ce mananca mai dureaza 3-4 zile pana ...

Răspunsuri: 98

Locație: Galati

Profesia: Economist

• Scrie un mesaj privat

32

03.11.2014, 10:52

Eu am tot asa, la casa, garajul unde am depozitat toate sculele de pescuit si pe langa.. sacii cu porumb, grau..etc.. BARCA...si intr-o zi, cand umblu sa fac curatenie, intr-o geanta care tin anumite chestii de crap, la prima deschidere a gentii sa cad in fund si nu alta..sare unul afara, nu apuc sa ii trag una la gioale ca a si fugit nemernicul. Cand mai scotocesc, il vad pe al doilea si dau sa ies cu geanta afara repede sa nu-l scap si pe asta in garaj. Al naibii, exact cand mai aveam un pas, sare si asta chiar la prag..dar nu spre afara, ci inspre inauntru. Ei aveau treaba la arpacasul meu si la punga cu pufi, aroma de miere. Abia apoi mi-a zis taica-miu ca i-a pus pliculete roz din care au mancat un pic si mi-a zis sigur ca in 2 3 zile crapa sigur. Mai ales ca soarecele are nevoie de apa sa traiasca, neavand cum sa iasa ..mor. Cu toata mancarea lor...fara apa.. Le-am pus si capcana cu nuca si cu farfuria..dar nici nu s-au atins.
Taica-miu in schimb a prins vreo 6 cand eram in delta iar eu 3..tot asa pe toamna. Deci nu prea e de joaca ..
'' Carpe diem ! ''

• Scrie un mesaj privat

33

03.11.2014, 11:08

Are dreptate ovidiu...eu am aparat de ala din reclama cu ultrasunete....intr-adevar , are efect ...nu-i lasa sa se adune sau sa stea prea mult ...dar nu te baza ca nu-ti da vreo gaura...eu m-am intors din Delta cu unul in masina ...si pana l-am UCIS...i-am dat de mancare sa nu se apuce de cabluri...etanseaza-te si tot timpul sa lasi aproape de locul pe unde ar putea sa intre ..."ciocolata" la pliculete ptr sobolani...culoarea albastra are cel mai rapid efect...dupa ce mananca mai dureaza 3-4 zile pana ...

Am luat si eu, 2 aparate din reclame, si nu cele mai ieftine, mai si auzi ca functioneaza pentru orice intrus, inclusiv insecte, care mai vin dinspre curtea interioara, si, NIMIC, niciun rezultat! Am pus si cu mana langa un aparat o gaza, si n-a avut nicio treaba!
P.S. Cu fainurile si boabele, nu stiu cum le puteti pastra in pungi, sacose, genti sau cutii si alte recipiente, la mine singurele doua modalitati prin care nu au facut molii sau gandecei au fost sa le tin in bidoane-PET de 5-10 l, fainuri si boabe, si in sac de rafie, pentru boabe! In plus, in bidoane nu pot ajunge nici soarecii!

informer

Administrator

• Scrie un mesaj privat

34

03.11.2014, 11:11

Hmmm... sumbre perspective imi oferiti. :)
Din pacate nu prea vad ce pot sa fac, stiti foarte bine ca-n toate orasele sunt soareci prin canalizari si locuri d-astea... degeaba omor io cativa ca nu pot sa-i omor pe toti.
Am sa caut ceva scula d-aia cu ultrasunete (poate cine stie, are efect) si o firma care sa-mi faca o usa mai "etansa". :nunteleg:
----

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

35

03.11.2014, 13:38

Hmmm... sumbre perspective imi oferiti.
Din pacate nu prea vad ce pot sa fac, stiti foarte bine ca-n toate orasele sunt soareci prin canalizari si locuri d-astea... degeaba omor io cativa ca nu pot sa-i omor pe toti.
:zambet: ............la final C&R :rizi: :rizi:

36

03.11.2014, 13:46

Costi, aparatul iti asigura ca nu or sa isi faca cuib...adica...ii deranjeaza destul de tare....dar nu cat sa nu vina...vin si pleaca....am avut aparatul in priza si erau numai in trecere...probabol tot erau altii...apoi o vara nu l-am bagat in priza....m-am umplut de soricei ...dupa ...am bagat aparatul au taiat-o...nu si-au mai facut cuib ...deci functioneaza dar nu ca nu te mai viziteaza...dar cu pliculetele ...au vitamina K si li se incheaga sangele si mor in cateva zile ..pune preventiv chiar pe unde banuiesti ca vin. Eu mai folosesc si lipici special ptr ei si cu momeala in mijlocul cercului lat de 5-6 cm de lipici pe un carton. , daca nu-ti este scarba sa-l desfaci cu patentul de pe lipici.

informer

Administrator

• Scrie un mesaj privat

37

03.11.2014, 14:40

Eu mai folosesc si lipici special ptr ei si cu momeala in mijlocul cercului lat de 5-6 cm de lipici pe un carton. , daca nu-ti este scarba sa-l desfaci cu patentul de pe lipici.

Pai nu pot sa trag o dara de lipici de-a latul usii si sa ramana lipiti acolo, daca vor sa intre? :rizi:
----

38

03.11.2014, 15:21

nu cred ca le opresti intrarea...se urca pe pereti, pe usa, pot ocoli lipiciul tau...eu fac o banda lata de 5 cm sub forma de cerc cu diametrul de 20 cm din lipici si la mijloc, pun o pic de lipici si o bucatica de sunca afumata, sau ce te lasa inima. Il tenteaza mancare si nu are cum sa o pape decat daca calca...apoi se tavaleste ca sa se dezlipeasca si iti trebuie patentul. Il poti scoate si bucati.