Data viitoare cu siguranata va fi mai bine. Sa vazut ca avatul a inceput sa raspunda la nalucile noastre. Sa ai trei atacuri pe un singur lanseu... E un semn bun. Dar am uitat sa precizez ca din 3 atacuri nu a ramas nici 1 agatat..... De ce? Nu am idee..
Una peste alta am avut parte de o partida pe cinste... cu foarte mult atacuri si cu o companie pe cinste.. Multumesc baieti ( Mane si Emil)![]()
Suoerb... felicitari, incepe sa mearga treaba in ultimul timp la avat, sper sa vad si un somn bine imbracat
Super partida,felicitari baieti.
Poate o oprire scurta din mulinat ar fi fost o idee buna.Nu dau sfaturi,zic si eu ca am patit-o de multe ori cand era mofturos.Pe cadere sau lasat dus de curent fara mulinare poate incita mai.mult decat o miscare
continua.Fire intinse in continuare,stiu ca la voi acum incepe avatul mare ;)
Frumos,frumosParca ar fi un mic concurs pe aici ...spre bucuria cititorilor.Bravo baieti ,la mai mare.
![]()
Zamfi, sportul este o competitie! Si cum pescuitul este sportiv, si cum apreciati si spiritul competitiv al Simonei H., de ce sa nu apreciati si competitia in pescuit???![]()
Bravo baieti, felicitari tuturor care au prins si postat aici!![]()
Sunt convins ca nimeni care posteaza aici n-o face ca sa "castige" vreun "loc".
Informer, macar cei ce posteaza aici, posteaza! Si asa, vrand nevrand, sunt vazuti de altii intro competitie.![]()
Daca asa se interpreteaza faptul ca bag niste poze pe topicul asta atunci poate voi incerca sa imi revizuiesc putin postarile …
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH