Parca ar fi un mic concurs pe aici ...spre bucuria cititorilor.Bravo baieti ,la mai mare.
felicitari !la cat mai mari salai
.Oare pe voblere a intrat?
Pentru ca seara ghinioanelor sa fie completa la vreo 10 minute dupa aceea am agatat letal woblerul..R.I.P.....pacat, numai ce il facusem..Insa in clipe din astea sumbre sant si amintiri placute care mai indulcesc amarul...am sa va povestesc si voua..
si Sabin ma intreaba daca am patit ceva...Ii zic ca sant intreg bine mersi, si desprind woblerul de pe lanseta...Zvarrr....naluca pleaca ca din pusca si cu degetul aratator simt cum se deruleaza firul pe buza tamburului...Pleosc...natural...ca si un peste de talie mica care a facut o tumba in pelicula...Pun pick-up ul si recuperez incet..stopez...accelerez, stopez..simt fiecare bataie a nalucii si incerc sa obtin cadenta pe care am avut ultimele capturi..Scot afara...lanseeez..peosc...dau pick-up ul...linistea e nefireasca si se aude si cel mai mic zgomot..Brusc, pina sa apuc sa incep mulinarea, ceva imi smulge efectiv lanseta din mana si doua trei pleoscaituri violente se aud in fata mea..Sabin ingrijorat , ma intreaba ..'Ai picat in apa??""Nush ce sa-i raspund pentru ca am lanseta facuta covrig, frana in actiune si la capatul firului imi bate un somn foarte nervos..No bun, mi-am zis pot sa imi iau adio de la wobler, asta daca scapa in curent o sa raman precis si fara fir..aprind frontalul..lanseta e curbata,pestele ia fir dar nu foarte puternic..Secundele trec, si andrenalina imi face inima sa bubuie...Realizez ca ''moby dick'' nu-i chiar de speriat si pot la o adica sa trag si eu de el nu doar el de mine..Pfuai, sa am eu noroc sa imi intre un somn care sa nu rupa..Incet ,incet aduc in spotul lanternei somnicul cu mustazi si dupa cateva tumbe acesta se preda. Nu a fost un peste mare, avea vreo 2-3 kile,insa suficient de mare ca sa imi ofere bucuria unui dril de exceptie pe o lanseta light..Am decis sa ii intorc favorul si dupa ce i-am scos carligul de la baza mustetei ,l-am eliberat cu gandul ca poate cand va fi mai voinic o sa ne masuram inca o data, de data aceasta sper, cu o lanseta pe masura lui..
. 

... De ce? Nu am idee..
Sa ai trei atacuri pe un singur lanseu... E un semn bun. Dar am uitat sa precizez ca din 3 atacuri nu a ramas nici 1 agatat..... De ce? Nu am idee..
Una peste alta am avut parte de o partida pe cinste... cu foarte mult atacuri si cu o companie pe cinste.. Multumesc baieti ( Mane si Emil)![]()
Eu cred ca asta ar fi unul din motivele rateurilor la avat in zona respectiva.

Voi iesi in ziua votului poate ca atunci intra vreunul ca in acea zi nu mai au voie sa faca campanie electorala. Frumos,frumosParca ar fi un mic concurs pe aici ...spre bucuria cititorilor.Bravo baieti ,la mai mare.
![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Citat de la »Zoran«
Zamfi, sportul este o competitie! Si cum pescuitul este sportiv, si cum apreciati si spiritul competitiv al Simonei H., de ce sa nu apreciati si competitia in pescuit???

dar ceva avati au iesit la pozat:
Sunt convins ca nimeni care posteaza aici n-o face ca sa "castige" vreun "loc".
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Informer, macar cei ce posteaza aici, posteaza! Si asa, vrand nevrand, sunt vazuti de altii intro competitie.
.
. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH