Exista o regula anume pentru a prinde somn la jig pe Dunare? Precizez ca pescuiesc de pe mal, nu am nici barca nici partener de pescuit din barca...
Iar nalucile ce aici functioneaza, poate dincolo nu sunt deloc interesante ptr specia vizata.
. Momeala: shaduri mici ( 6.2-7.5 cm ) atat cu vibratie redusa cat si cu vibratie mai agresiva. Totul e sa il gasesti....
totul este sa-l caute caci la un moment va pune gura. Momeala: shaduri mici ( 6.2-7.5 cm ) atat cu vibratie redusa cat si cu vibratie mai agresiva. Totul e sa il gasesti....
Nu am mai prins somn la dunare la spinning de prin 1995, cand prindeam la lingurita foarte frecvent. De cate ori am pescuit la jig am prins numai salau stiuca si bibani, rar avat.
Multam de raspunsuri. Ca idee, firul textil este suficient de rezistent la frecarea din dintii somnului? Eu pescuiesc destul de light, cu fire de 10 lb.
Pentru textil de 40 lbs eu nu folosesc leader...
mie imi e frica sa pescuiesc fara inaintas si cu firul de 80 lb
Bine ai venit pe forum
Și eu recomand cu încredere Kopyto 057 dar de 10-12 cm și înaintaș, nu te risca fără dacă vrei să-l vezi.![]()
Pai pe Dunare si eu dau mai heavy ...Oare de ce incep iar discutia?
Scuze Larry ca nu stiu ce vorbesc
Daca era firul mai subtire altfel era intepatura!
Da, Larry nu-i scapa ca s-a rupt firul, leaderul, sau s-a indreptat ancora, ci doar ca nu a fost bine intepat: contra contra-timp, sau nu suficient de puternica si prinsa pe placa...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH