Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Zoran,eu sunt convins ca se prinde peste in multe locuri.Atat doar ca lumea e foarte secretoasa si pe undeva tind le dau
dreptate.
NU mai pun poze nici pe FB de cand m-am trezit cu solicitari de a le duce "cadouri" unor persoane ...
frumos Zamfi avatoiul ...
asa cum spuneai si tu, pacat de poza. treaba se rezolva foarte simplu cu un minitrepied ce il bagi in orice buzunar (am unul putin mai mare decat o bricheta) si care pe deasupra costa doar vreo 2 euro si putin
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Diogene« (21. octombrie 2014, 22:07)
Zamfi,asta-i avid-ul la care i-ai pus K-uri?
ps:msj.meu de mai sus are doua parti.Prima e cea citata de Zamfi iar a doua are trimitere directa la doua persoane anume si de ce nu,la cei care nu posteaza nimic cu atat mai putin sa puna poze.Destul de romaneste?
Draga Zoran,sa stii ca desii poate nu este sportiv din punctul tau de vedere, dar eu din cand in cand mai duc o captura spre a mi-o prepara,acum depinde ca-ti dintre cei ce mai duc acasa recunosc acest lucru,eu cel putin sunt sincer.Poblema este ca nu se populeaza apele din Romania de catre cei ce trebuie s-o faca iar daca din sapte capturi unul il duci acasa nu mi se pare ca nu am incurajat C&R-ul.
Cred ca a posta sau nu capturi este o chestie ce tine de liberul arbitru al fiecaruia.
Zamfi cu 15lbs Zoran prinde momeala vie, tu indraznesti sa dai la somn cu el....
Draga Zoran,sa stii ca desii poate nu este sportiv din punctul tau de vedere, dar eu din cand in cand mai duc o captura spre a mi-o prepara,acum depinde ca-ti dintre cei ce mai duc acasa recunosc acest lucru,eu cel putin sunt sincer.Poblema este ca nu se populeaza apele din Romania de catre cei ce trebuie s-o faca iar daca din sapte capturi unul il duci acasa nu mi se pare ca nu am incurajat C&R-ul.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH