Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
Pacat ca este condusa!pacat ca este locuita![]()
Pacat ca este condusa!pacat ca este locuita![]()
Acest răspuns a fost de 3 ori editat, ultima oară de »evergreen« (11.05.2012, 00:47)
Ce-ți aparține........
Un om a murit subit.Deodata l-a vazut pe Dumnezeu apropiindu-se de el cu o valiza in mana si spunandu-i:
-Fiul meu e timpul sa mergem.
Omul l-a intrebat pe Dumnezeu:
-De ce asa curand?Aveam atatea planuri.
-Imi pare rau fiule,dar acum este momentul plecarii tale.
-Dar ce ai in valiza?
-Ceea ce-ti apartine.
-Ce mi-a apartinut?Vrei sa spui lucrurile mele,banii,hainele?
-Imi pare rau fiule dar lucrurile materiale pe care le-ai avut nu ti-au apartinut niciodata.Apartineau pamantului.
-Atunci sunt amintirile mele?
-Imi pare rau fiule dar acestea numai vin acum cu tine.Ele nu ti-au apartinut niciodata.Apartineau timpului.
-Atunci talentele mele?
-Imi pare rau fiule dar nici acestea nu ti-au apartinut.Apartineau circumstantelor.
-Atunci prietenii mei,membrii familiei mele?
-Imi pare rau fiule,ei nu ti-au apartinut.Apartine drumului tau prin viata.
-Dar sotia si copii mei?
-Imi pare rau fiule ei nu-ti apartineau.Apartineau inimii tale.
-Atunci trupul meu?
-Nici acesta nu ti-a apartinut niciodata.Apartinea taranei.
-Atunci e sufletul meu?
-Imi pare rau fiule dar sufletul nu ti-a apartinut.Sufletul tau imi apartine mie.Atunci omul smulse valiza din mana lui Dumnezeu si o deschise.Era goala.Cu o lacrima de dezamagire omul il intreba pe Dumnezeu:
-Nu am avut niciodata nimic...Nimic?
-Ba da fiule fiecare din momentele pe care le-ai trait au fost numai si numai ale tale.Viata este doar un moment.Un moment care e numai al tau.Bucura-te in totalitate de el.Si nimic din ceea ce crezi ca.ti apartine sa nu te opreasca sa faci asta.
Traieste Acum!Traieste-ti Viata!![]()
Mda,sunt multe de spus legat de tara asta...Pentru mine insa,un lucru este sigur , eu ma simt acasa in Ro .Pur si simplu! Ca nu-mi place ce se intampla pe aici este altceva.Incerc sa schimb ceva in bine daca si unde pot .Daca nu asta e , incerc sa merg inainte ! Oriunde in lumea asta nu m-as putea simti acasa ...Nu stiu daca ma intelegeti.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH