Azi am avut unul maree din nou
S- a dezgatat dupa o ora de chin in care l-am ridicat de 2 ori vreo 3 m de la fund si in rest a facut doar ce vrea el
Lanseta Balzer, matrix mx5 senso pilk, avtiune de 40 - 130 g, 2,7 m. Fir yozury 30 lbs, mulineta daiwa exceler de 3000

Pripoane?Ceva normal...Greu frate, greu...
[…..]
Experienta?Nu am pe Mures fiind plecat de mult din tara dar sper sa recuperez pentru ca o sa stau o perioada lunga pe acasa.
O sa va mai cer cate un sfat din cand in cand...![]()
...fir de 0,3mm mono,lanseta chinezarie,chiar si-a rupt lanseta in dril
si tot a scos pestele...deznodamantu-l....clasic
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Trif Florin« (10.10.2014, 14:12)
fata de ieri cand nu am prins decat 2.Drept e ca au fost cam de categoria mica,adica 1,5-2 kg.Si cleanul mare a dat bine,de astia au fost 3. Azi iar a mancat bine avatul.Chiar am fost surprins sa-l vad din nou vioi,adica undeva la 17-18 buc.fata de ieri cand nu am prins decat 2.Drept e ca au fost cam de categoria mica,adica 1,5-2 kg.Si cleanul mare a dat bine,de astia au fost 3.
...super! Azi iar a mancat bine avatul.Chiar am fost surprins sa-l vad din nou vioi,adica undeva la 17-18 buc.fata de ieri cand nu am prins decat 2.Drept e ca au fost cam de categoria mica,adica 1,5-2 kg.Si cleanul mare a dat bine,de astia au fost 3.
Azi iar a mancat bine avatul.Chiar am fost surprins sa-l vad din nou vioi,adica undeva la 17-18 buc.fata de ieri cand nu am prins decat 2.Drept e ca au fost cam de categoria mica,adica 1,5-2 kg.Si cleanul mare a dat bine,de astia au fost 3.
in ce zona pescuiesti ?!!
nu de alta, dar nu am mai auzit pe nimeni in ultimul timp sa se poata lauda cu atatea capturi de avat![]()
De fapt ...cred ca o stii
))
[.....]
Anem ,azi a batut vantul ;)

Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH