Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Se merita nea Larry? Spinning sau stationar? Macar de era un pic mai verde, sa incerc si un salau, o mustata de crap. Asa is legat numai de somn..luna e buna. Cotele nu, nu am unde sa mai cobor barca, banuiesc si sigur zic ca a bagat apa prin padure.

Asa ca, fiind luna noua si destul de innorat, pun "minunea noptii" pe galben fluo. Prima lansare, imi da si mie... odata, de 2 ori... schimb stilu de recuperat, dau mai incet, si imi dete de sa-mi ia batu' din mana! Bucuria si gura zambitoare pina la urechi s-a transformat insa imediat in uimire si ... ne-ntelegere. Am recuperat fara naluca, lipseau cam 10 cm de fluorocarbon. Stiuca? Somn? Avat mare si forfach deteriorat?
  Asa ca, fiind luna noua si destul de innorat, pun "minunea noptii" pe galben fluo. Prima lansare, imi da si mie... odata, de 2 ori... schimb stilu de recuperat, dau mai incet, si imi dete de sa-mi ia batu' din mana! Bucuria si gura zambitoare pina la urechi s-a transformat insa imediat in uimire si ... ne-ntelegere. Am recuperat fara naluca, lipseau cam 10 cm de fluorocarbon. Stiuca? Somn? Avat mare si forfach deteriorat? ... ptr naluca minune, care trebuie rapid re-comandata.
 ... ptr naluca minune, care trebuie rapid re-comandata. 

[.....]
Nu prea dadeau bine, nu se agatau ca in alte seri.
[.....]
 ) la a doua iesire care a fost de trei zile, i.am scos la mal pentru pozat.
) la a doua iesire care a fost de trei zile, i.am scos la mal pentru pozat.								Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »nelutu25« (26.09.2014, 20:30)
Vin cam tarziu cu aceste poze dar vorba aia... mai bine mai tarziu decat niciodata.
Desi anul acesta mi.am facut destul de greu timp pentru cateva iesiri, ultimele doua mi.au adus surprizele pe care le asteptam de cand am inceput sa caut exclusiv somnu.
Asa ca dupa ce la prima iesire care a fost de o zi, m.am chinuit sa.mi fac poze in barca...(fiind singur am umplut tot ce aveam in barca cu muci, inclusiv telefonul) la a doua iesire care a fost de trei zile, i.am scos la mal pentru pozat.
 Bravo, la mai multi si la mai mari
 Bravo, la mai multi si la mai mari  
								 La ce au intrat?
  La ce au intrat?   

Frumos colegu
 Frumos colegu  astept cu nerabdare urmatoarea iesire...am o pofta de pescuit de nedescris
  astept cu nerabdare urmatoarea iesire...am o pofta de pescuit de nedescris  
								Frumos colegu
astept cu nerabdare urmatoarea iesire...am o pofta de pescuit de nedescris

Momeli »
 Momeli » Nădirea la somn este posibilă?
											(05.03.2012, 07:48)
 Nădirea la somn este posibilă?
											(05.03.2012, 07:48)
										 Spinning »
 Spinning » Culoarea contează la pescuitul de somn ?
											(07.03.2012, 00:02)
 Culoarea contează la pescuitul de somn ?
											(07.03.2012, 00:02)
										 Pescuit la avat și clean »
 Pescuit la avat și clean » Avatul ... dar ala mare ...
											(25.02.2012, 14:11)
 Avatul ... dar ala mare ...
											(25.02.2012, 14:11)
										 Cârlige, ancore, fire, forfahuri... »
 Cârlige, ancore, fire, forfahuri... » Cârlige, ancore
											(02.03.2012, 09:30)
 Cârlige, ancore
											(02.03.2012, 09:30)
										 Prezintă-te! »
 Prezintă-te! » va salut cu respect
											(06.03.2012, 11:51)
 va salut cu respect
											(06.03.2012, 11:51)
										 Selectează alt STIL
 Selectează alt STIL
							 31.10.2025, 20:21
 31.10.2025, 20:21 La inceputul paginii
 La inceputul paginiiPentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH