Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Dark17« (20.09.2014, 08:01)
Va spun eu care este cel mai bun vobler la avat
Recomand schimbarea ancorelor dupa cumparare findca sunt de proasta calitate !
Originalul este produs de Tubertini si se numeste Vibra Jig. Nu este o naluca minune! Parerea pescarilor din Aiud...Eu nu-l am ca nu dau dupa avat. Acuma Atract poate sa mearga mult mai bine ,deoarece de multe ori ,imitatiile sunt mai reusite!![]()
Daca tot dam link-uri ...
http://bigfish.ro/voblere/vibra-jig-8cm-18g-2691
Vibrajigul de la Tubertinii este o klona dupa "Shake minnow" de la KOSADAKA care se pare ca a aparut un pic mai inainte.
Zoran,
Ca fapt divers trusa ta de "Avat" ce voblere contine? Cateva modele daca poti sa ne enumeri (altceva decat "porcaria aia de thrill) ... Chiar nu pot sa cred ca doar la "Minune" aveti atacuri. As pune "minunea" pe faptul ca ati prins incredere in ea si de aceea si prindeti mai mult la ea...
...tot ce se poate si nu contest acest lucruVibrajigul de la Tubertinii este o klona dupa "Shake minnow" de la KOSADAKA care se pare ca a aparut un pic mai inainte.
Cat despre naluca "minune", are cumva 9 cm?
...dar iti lipsesc piese "esentiale" cum ar fi Crystal Vibe, Livebait Vibe, Glassie Vibe si multe altele...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH