Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dark17

Oblete

Răspunsuri: 39

Locație: Alba Iulia

• Scrie un mesaj privat

121

20.09.2014, 07:56

Va spun eu care este cel mai bun vobler la avat , chiar o sa va spun secretul meu care l-am pastrat mult timp acest vobler trezeste avati din morti singuru vobler ca care am facut alti pescari de avat sa planga langa mine singurul vobler care mi-a adus in 2 ore peste 25 de kg de avat , cu o bataie marunta pe flancuri usoara imita perfect un oblete acest vobler face diferenta in pescuitul avatului este voblerul care a facut ravagii pe mai taote apele din Romania:

Jaxon Atract S XTR-L 8.5cm/13.5gr

Recomand schimbarea ancorelor dupa cumparare findca sunt de proasta calitate !

Nu uitati sa mai eliberati din pesti prinsi :ciao:

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Dark17« (20.09.2014, 08:01)

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

122

20.09.2014, 08:18

Va spun eu care este cel mai bun vobler la avat

Ai incercat cu el si noaptea?

Recomand schimbarea ancorelor dupa cumparare findca sunt de proasta calitate !

Daca mai specifici si care culoare a fost cea mai prinzatoare, e perfect! Am vazut ca il au la Voblere.ro, pe marti poate ma fac si eu cu unul :zambet: sau chiar 2-3, ca la pretul asta :noroc: : Atract S XTR-L 8.5cm/13.5gr - Jaxon - [url=http://www.voblere.ro]www.voblere.ro - Magazin online dedicat pescuitului cu naluci[/url]
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

mihaigost

Șalău

Răspunsuri: 307

Locație: bucuresti

Profesia: inginer electrician

• Scrie un mesaj privat

123

20.09.2014, 09:31

Este o clona dupa vibrajig.

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

124

20.09.2014, 09:35

Originalul este produs de Tubertini si se numeste Vibra Jig. Nu este o naluca minune! Parerea pescarilor din Aiud...Eu nu-l am ca nu dau dupa avat. Acuma Atract poate sa mearga mult mai bine ,deoarece de multe ori ,imitatiile sunt mai reusite! :rizi:

Daca tot dam link-uri ...

http://bigfish.ro/voblere/vibra-jig-8cm-18g-2691

Dark17

Oblete

Răspunsuri: 39

Locație: Alba Iulia

• Scrie un mesaj privat

125

20.09.2014, 09:36

Culoarea a este cea mai prinzatoare

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

126

20.09.2014, 10:02

Originalul este produs de Tubertini si se numeste Vibra Jig. Nu este o naluca minune! Parerea pescarilor din Aiud...Eu nu-l am ca nu dau dupa avat. Acuma Atract poate sa mearga mult mai bine ,deoarece de multe ori ,imitatiile sunt mai reusite! :rizi:

Daca tot dam link-uri ...

http://bigfish.ro/voblere/vibra-jig-8cm-18g-2691

:gandesc: Link-uri ale partenerilor, care sunt de incredere absoluta, adica cele de sus din banner, nu e nici o problema! :noroc:

www.pescuit-la-somn.com

zamfi

Știucă

• Scrie un mesaj privat

127

20.09.2014, 14:15

Am inteles.Scuze.Prea scurt raspunsul...

attila

Șalău

Răspunsuri: 282

Locație: Nördlingen/Resita

• Scrie un mesaj privat

128

20.09.2014, 14:28

Am si Jaxon Atract S XTR-L. Nu e arma secreta :D. Ce-i drept ca ale mele erau parca de 7.5 cm. Am mai pastrat unul...de samanta..restul le-am dat. Mai incercam...
Voi ma urati ca sunt altfel, eu va compatimesc ca sunteti toti la fel.

Răspunsuri: 100

Locație: Baia Mare - Romania

• Scrie un mesaj privat

129

20.09.2014, 20:30

...Vibra Jig-ul de la Tubertini il am inca de cand a aparut pe piata noastra
...o naluca excelenta la avat si sper sa nu va surprinda faptul , dar am luat in repetate randuri somn
...recuperat mai lent , lasat sa coboare pana intr-un metru , am prins somn , dar nu bucati mai mari de 5-6 kg.
GO FOR SPINNING !!!

Catalog naluci "old_radu"

mihaigost

Șalău

Răspunsuri: 307

Locație: bucuresti

Profesia: inginer electrician

• Scrie un mesaj privat

130

21.09.2014, 08:58

Vibrajigul de la Tubertinii este o klona dupa "Shake minnow" de la KOSADAKA care se pare ca a aparut un pic mai inainte.

zamfi

Știucă

• Scrie un mesaj privat

131

21.09.2014, 09:09

Vibrajigul de la Tubertinii este o klona dupa "Shake minnow" de la KOSADAKA care se pare ca a aparut un pic mai inainte.

Globalizarea deh :rizi: Traim intr-o lume copiatoare ...Pe piata de profil ,daca te uiti la voblere si la firme o sa incepi sa zambesti ca nu mai stii cine a scos primul modelul ala prinzacios :rizi: Modelul SSR de la Rapala il au vreo 4-5 firme ...Acuma nu-s sigur oricum ca Rapala l-au gandit primii :gandesc:

Iar naluca minune ,pentru avat sau orice altceva, pur si simplu nu are cum sa se inventeze ,deci nu exista si ...e mai bine asa! :bravo:

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

132

21.09.2014, 11:42

Zoran,
Ca fapt divers trusa ta de "Avat" ce voblere contine? Cateva modele daca poti sa ne enumeri (altceva decat "porcaria aia de thrill :) ) ... Chiar nu pot sa cred ca doar la "Minune" aveti atacuri. As pune "minunea" pe faptul ca ati prins incredere in ea si de aceea si prindeti mai mult la ea...

Nu am multe, gentuta e mica, si totusi destule sa nu ajungi sa le incerci pe toate la fiecare partida...

Thrilul din dr jos si st sus cele mai bune pe Rin, din ce am de la Thril:

Nimica la nimica de mai jos... La cel din st, cu capul rosu, am avut urmariri, dar fara atac:

La cele 2 poppere de jos, f bine pina la senzatie! Dar numai in anumite perioade, oct-noi:

La randul din dr, cel galben-verde, am prins f bine pe apa puscata si dimineata. Restul sunt "proaspete", in afara de cel lila.
La KM nimica pina acuma, cu toate ca avatii erau in zona, ii inhatam la Thril:

www.pescuit-la-somn.com

Răspunsuri: 100

Locație: Baia Mare - Romania

• Scrie un mesaj privat

133

21.09.2014, 12:03

...tot ce se poate si nu contest acest lucru
...in postarea mea m-am referit doar la :" Vibra Jig-ul de la Tubertini il am inca de cand a aparut pe piata noastra"
...despre "Kosadaka" , cred ca foarte putini pescari au auzit , cu atat mai putini comercianti romani de naluci.
...un plus pentru Tuberini , care l-au facut mai greu cu 2 gr. si asta chiar conteaza (e drept ca are si 5 mm in +)
GO FOR SPINNING !!!

Catalog naluci "old_radu"

attila

Șalău

• Scrie un mesaj privat

134

21.09.2014, 12:20

Zoran,

Stai relativ bine cu trusa de avat( ai si vibe-uri, cicade, table, poppere), dar iti lipsesc piese "esentiale" cum ar fi Crystal Vibe, Livebait Vibe, Glassie Vibe si multe altele :).

Cat despre naluca "minune", are cumva 9 cm? :)

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

135

21.09.2014, 13:49

Cat despre naluca "minune", are cumva 9 cm?

9, da, si e babana rau... nu as fi dat in viata mea cu ea la avat....

www.pescuit-la-somn.com

attila

Șalău

• Scrie un mesaj privat

136

21.09.2014, 14:08

:)
Exact aceeasi reactie am avut-o si eu cand le-am vazut prima data....

Am cumparat doua bucati, insa cu scopul de a le folosi la alta specie. Am dat o data cu ele si la Dunare, intr-o perioada cand avatul manca in draci, si nu il puteam prinde la nimic. Evident ca nu am avut succes nici la "minunea ta", iar cum la "alta specie" n-am mai ajuns....am renuntat la ele :).

Uite o poza cu ce contine trusa mea de avat. Am incercat sa pun in evidenta doar modelele...Nu este chiar completa, mai lipsesc cateva modele, dar alea inca n-au confirmat si abia dupa ce confirma, isi vor lua locul in trusa :D. Peste 20 de modele diferite, care toate au avut momentul lor de "minune", dar nici una nu poate fi considerata "the one".

zamfi

Știucă

• Scrie un mesaj privat

137

21.09.2014, 17:06

Frumos,frumos ...Uite eu nu dau dupa avat decat ocazional ,insa nu pot sa nu constat lipsa gumelor din trusa de avat! :soc: Personal am prins cei mai mari avati ai mei la
rotativa "frunza de salca" :rizi: , Yozuri Hardcore Drum :bravo: si ...gume de la Bass Assassin ... Cred ca merita atentia voastra gumele . :bucuros:

Zoran

ADMINISTRATOR

• Scrie un mesaj privat

138

21.09.2014, 17:07

...dar iti lipsesc piese "esentiale" cum ar fi Crystal Vibe, Livebait Vibe, Glassie Vibe si multe altele...

As mai avea o cutie goala in trusa aceea micuta, dar..., chiar crezi ca astea sunt prinzatoare? :gandesc:
Ale mele sunt, ai vazut pozele :zambet:

www.pescuit-la-somn.com

zamfi

Știucă

• Scrie un mesaj privat

139

21.09.2014, 17:19

Crystal Vibe de 7 cm prinde avat garantat ! Cu cel de 9 cm iti recomand sa nu dai ! E ...riscant! :rizi:

Tyrael

Știucă

Răspunsuri: 601

Locație: Rm Valcea

• Scrie un mesaj privat

140

21.09.2014, 17:43

Saptamana discutiilor despre avat e in voga :)