naluca minune pt toate speciile de rapitor este doar una: KASTMASTER !!![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
. Din pacate, uneori imi lipseste inspiratia de a alea "minunea" la momentul potrivit.
)
...
astazi scrie:
asa ca, am hotarat sa schimbam nalucile, sa dau eu cu "MN", dar sa ne pastram locurile...
... ma apropii de locul agatat, si observ ca pleaca firul, lanseta se inconvoie, si incep un dril destul de scurt. La mal isi scoate capul un salau pe la 1-1,5 kg, se zbate bine, si se dezgata... dus o fost
...asa-i cind crezi ca te agheti in piatra, si nu contrezi.
,in unele partide am avut si eu parte de cativa avati pe timp de noapte, ceea ce am observat a fost ca avatii erau activi numai in primele ore dupa ce se innopta.
) ... Chiar nu pot sa cred ca doar la "Minune" aveti atacuri. As pune "minunea" pe faptul ca ati prins incredere in ea si de aceea si prindeti mai mult la ea...
Astept sa treaca alea trei zile ca poate dupa aceea ne-o arati si noua...
...Si oricum orice minune tine trei zileAstept sa treaca alea trei zile ca poate dupa aceea ne-o arati si noua...
![]()
... am fost la un pescuit, fara "naluca minune" (sunt vreo 2 in cutiile de acasa
) ...

deci sunt mai multe naluci "minunea noptii"
cred ca Mane era la nici al treilea lanseu cand brusc totul se opreste pe loc si cineva din adancuri se pune in miscare fara sa il intereseze prea mult de firul ce ii pleca din gura. din pacate, timp de vreun minut cu frana stransa la limita, somnul nu a dat nici un semn ca ar fi dornic sa coopereze ... si a rupt tot dupa ce firul de pe tamburul lui Mane se apropia de capat.
... cum se poate asta, cu Xzoga? Super avati! Bravo...deci sunt mai multe naluci "minunea noptii"
![]()
cred ca Mane era la nici al treilea lanseu cand brusc totul se opreste pe loc si cineva din adancuri se pune in miscare fara sa il intereseze prea mult de firul ce ii pleca din gura. din pacate, timp de vreun minut cu frana stransa la limita, somnul nu a dat nici un semn ca ar fi dornic sa coopereze ... si a rupt tot dupa ce firul de pe tamburul lui Mane se apropia de capat.
... cum se poate asta, cu Xzoga?
aveam echipamentul de salau(imi cer scuze pentru limbaj
):
ce mulineta aveai pe bat si cat era de stransa?!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH