Toate articolele si tot ce se intampla in jurul nostru arata un popor de handicapati ,hoti ,banditi ,corupti si tot ce vreti mai rau din specia umana! De aceea zic ca ar trebui sa disparem de pe pamant si sa vina doar popoarele civilizate ,inteligente,educate ale lumii care sa readuca zambetul ,laptele si mierea pe aceste meleaguri ! Ca doar occidentul nu are nici o vina ,nu-i asa, ca ne-au lasat( mai exact ne-au vandut!) pe mana comunistilor si dupa peste 50 de ani de comunism mentalitatea romanilor este aproape imposibil de schimbat !Mai ales ca nu se vrea de fapt. Occidentul nu are nici o vina,nu-i asa , ca ne-au facut o piata de desfacere si prefera o natie ,asa ...mai corupta putin ,care sa nu se dezvolte si sa nu-i concureze la nimic! Saracii sarbi ...mai tineti minte?
Noi suntem cei ma rai si meritam sa disparem!Mi se pare normal...
Da.Un articol normal ,care ne mai arata o data in plus ca suntem un neam de straita si ca ar fi bine ,nu-i asa, sa disparem de pe fata pamantului!
Eu nu ma simt deloc neam de straita si nici nu simt ca cineva vrea sa dispar de pe suprafata pamantului. Nu ma simt... Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
O mica autonomie de inceput si apoi mai vedem noi ce si cum...
Doar educatia facuta cu simt de raspundere si corect ne poate salva!Si o istorie povestita corect
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
a trecut ceva vreme de cand nu s-a mai scris pe aici (nu ca ar fi lipsit "materialul") ...
ceva proaspat:
o spun PUBLIC ca nu mai raspund la nici un mesaj privat la adresa persoanelor pe care nu le cunosc in care mi se cer informatii in legatura cu pescuitul in Italia ...
welcome to the club (clubul "secretosilor" aia care nu vor sa spuna nimic si sa "de'a din casa")
! Si personajul (singular sau colectiv ) ar trebui suspendat macar vreo 6 luni de pe acest forum! Nu stiu daca si trebuie "dat in gat" ,asta deja poate fi mai complicat ,insa as dori sa nu mai faca pe lupul moralist ...Ca sunt pline forumurile de simandicosi din astia de nu au mancat usturoi ...Este o parere personala.