Fara a avea nimic cu prenumele straine, nici la acest capitol nu sunt si nu-mi place sa fiu la moda, mai ales ca, acum, cand asteptam al doilea baietel - care ne-a pacalit, de data aceasta, dupa ce sotia a ramas 3 zile la maternitate, apoi a revenit acasa - doresc sa ii gasesc doua prenume, sau trei, unul romanesc, si unul vechi, dacic, dar, deocamdata nu m-am decis, as dori sa se acorde din punct de vedere fonetic cu numele si cu celalalt prenume, dar, sa "sune" bine si pentru ziua de azi, pentru a nu da nastere unor glume de prost gust, facute de unii la care li se plictiseste neuronul! Pe lista, am deocamdata, Vlad, Filip(desi nu sunt romanesti, pot reprezenta cel de-al treilea prenume), Duras, Decebal(este mai des intalnit, poate gasesc si altul), iar lista este abia la inceput, asteapta completari, asa ca, orice sugestie este binevenita!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!