Voblere goldy a folosit careva la somn .Imi place cum arata chalanger ca dimensiune si culoare.
As dori sa cunosc si eu aceea persoana care merge si prinde oricand, oriunde![]()
singura conditie e sa fie obleti pe "balta"
) la capitollul "arma fatala" de care zicea ovidiu as mai adauga ravna
adica sa ai suficienta dorinta, rabdare si tenacitate la un loc
Mie mi s-au parut destul de strong inelele si ancorele ,nu stiu materialul din care sunt facute daca rezista.
@kzoli
Unde ai fost omule ,ca ti-am simtit lipsa o luuuunga perioada![]()
Arma fatala la spinning (pentru un pescar inzestrat cu scule,pasiune,mijloc de deplasare) este TIMPUL LIBER!![]()
mai ales ca muresul curge la "capatul strazii" .
Asa ca Zoli, doar un pic de viteza ,asa...mai mare ca aia a luminii si ai rezolvat problema!
Voblere goldy a folosit careva la somn .Imi place cum arata chalanger ca dimensiune si culoare.
YO - Zuri Cristal Vibe varianta de 9 cm.chiar nu a incercat nimeni.?
… din pacate din toate cele avute am mai ramas doar cu unul, si ala intr-o culoare ce nu imi place deloc si pe care momentan nici nu am timp sa o schimb. Am observat ca sunt multe cazuri in care somnii (si nu numai) prefera o miscare mult mai stransa decat a CV-ului, adica sa nu “vibreze” atat de pronuntat … nu stiu ce alta explicatie sa folosesc, naluca efectiv sa tremure. Negasind in comert asa ceva, tocmai pentru momentele alea am tot incercat sa imi fac niste naluci care sa aibe miscarea respectiva dar din pacate le facusem initial doar de 7cm lungime … ceea ce e mult prea mica pentru somn (asa vad eu lucrurile) si acum sunt pe punctul de finaliza exact aceeasi naluca de 9cm lungime :buah: cu care sper sa pacalesc ceva mustaciosi dar care ramane apetisanta inclusiv pentru vreun avat
… sper doar sa apuc sa o duc la capat pana se incalzeste bine pe afara.
, pacat ca este imposibil de cumparat
dar e simplu de procurat
si se numeste EXPERIENTA.
E ceva intre un vibe mare si bun si un floating mare si articulat si bun. In functie de unde vaneaza- Atentie mare la shadurile mari lestate corespunzator-
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH