Si ca sa mai zic una … pe Po malurile sunt foarte greu accesibile.
Zoran, o sa trebuiasca sa ma inveti cateva cuvinte in germana
....io pot sa te invat si injuraturi pe germana, dar cred ca :
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Cu toate ca si eu pescuiesc la spinning in proportie de peste 75% totusi nu pot sa nu observ un anume grad de intoleranta a spinningarilor pt. alte stiluri....
Ma bucur teribil de mult (stiu ca asta nu le va conveni unora … mai ales lui Mane – scuze dar sunt un pachet de nervi) ca au interzis pescuitul cu peste (mort sau viu) in regiunea in care locuiesc si probabil incet incet se va interzice peste tot, cu ocazia asta poate se rareste numarul nesimtitilor de pe Po.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Informer, nu este vorba de intoleranta sau alte deductii … este vorba strict de faptul ca nu au niste limite si nu se gandesc ca poate mai sunt si alti prosti ce vor sa pescuiasca intr-o anumita zona. Mi se pare absurd sa vina cineva si sa inchia complet portiuni de 200 de metri de rau doar pentru ca ei au ajuns primi acolo. La fel de absurd mi se par si indivizii aia de pe Dunare care isi insira nu stiu cate lansete la o distanta de 50-100 de metri una de cealalta … aia ti se pare normal? Nu te deranjeaza ca vrei sa arunci un jig in apa dar te trezesti ca pe o portiune de cateva sute de metri sunt insirate nu stiu cate lansete?
[.....]
Cand sunt din astia ma fac ca nu-i vad si trec tare peste firele lor. Cand ma intorc fac tot asa.![]()
Sunt mai mult de acord cu anem.
Mai mai Zamfi.... Aprinzi focuri. Acum la subiect, e chiar deranjant sa ocupi 200 m de apa cu bete monturi imi suna a semi-braconaj
Cand sunt din astia ma fac ca nu-i vad si trec tare peste firele lor. Cand ma intorc fac tot asa.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH