...
Zoraneee,
nici nu stii cata dreptate ai avut![]()
![]()
![]()
![]()
dar il las pe protagonist sa va povesteasca,
dupa ce isi revine![]()
...de ce, a fost vreo iesire pe Po? Ca doar doar acolo se merita supra, ptr pestii de acolo. Sau?
exact, "sau"...........![]()
cu o ora in urma, submarinul sovietic a iesit pe Mures la plimbare![]()
Ma rog ,se pare ca ai gura ...ciudata sau ma rog pile pe undeva pe sus! Ca norocul urat de tine ,la aia , "subdimensionati" s-a adeverit...
Ma rog ,daca 40 lbs inseamna subdimensionat pe Mures....
Ps: ca sa te "pedepsesc " nu o sa-ti spun povestea...Poate dupa ce-mi revin
Alooo ...domnu' Zoran...cu urarile tale de bineMa rog ,se pare ca ai gura ...ciudata sau ma rog pile pe undeva pe sus! Ca norocul urat de tine ,la aia , "subdimensionati" s-a adeverit...
Ma rog ,daca 40 lbs inseamna subdimensionat pe Mures....
Doar asa ,ca fapt divers, mi-a rupt Stren de 40 lbs ,a luat voblerul si am urma pe deget cum am franat tamburul !!!!!!!!![]()
Ps: ca sa te "pedepsesc " nu o sa-ti spun povestea...Poate dupa ce-mi revin![]()
Doar asa ,ca fapt divers, mi-a rupt Stren de 40 lbs ,a luat voblerul si am urma pe deget cum am franat tamburul !!!!!!!!
Personal presimt ca la mine va mai dura povestea .Probabil va fi gata cand o sa am si poze ...Povestea va incepe cu Vibe de 9 cm
,dar presimt ca se va termina cu altceva ...
Ratat din pacate.
Spinning la somn? Pai te astept oricand cu cea mai mare placere!Numai sa stie si somnii
Anul trecut am prins unul si am ratat unul ...Acuma am inceput cu ratarea! Ghici ,poate urmeaza captura.
...si iti ramanae urma pe deget de la tambur ...si inima ti s-a dus de mult in gura si pulsul merge catre doua sutare , atunci si DOAR atunci TRAIESTI 100% MIRACOLUL SPINNINGULUI
. Prima noapte pe la 3:00 dormeam deja de 30 de minute, cand ma trezeste avertizorul, era batul la geamandura, pe malul nostru dat in jos la nici 2M de mal, ajung la bat mai mult dormind decat treaz, alarma flasa ....o ragallie a luat firul si uite asa m-am luptat vreo cateva minute cu ea, cea tare actiune pe anul acesta....
Dezamagiti de lipsa actiunii peste noapte, la prima ora, urcam la 100m mai sus pentru a 2`a noapte. Peste zi nimic, seara pana pe la 9...nimic. Deja eam dezamagiti, chiar posomorati...Ii povesteam la Coste cum as vrea sa avem un atac la una din plutele legate la copac cum numai in filme am vazut, atac la suprafata, sa-l vezi live, sa vezi coadata, sa vezi valuri..taraboi ce mai..Chiar vasusem ceva filmulete pe la francezi in genul ala si eram extaziat de gand. SI ce sa vezi! pe la 10 fara ceva la singura pluta care o aveam in campul vizual, vine atacul
SUPERB! Pur si simplu am vazut valul in pluta, si coada, si ce taraboi! Si suna avertizorul...batul se duce pana la limita, aproape sa puste fiul de rupere...si apoi instant liniste totala! A ratat! cum? de ce? chiar se poate asa ceva??!! Eram inmarmuriti amndoi, Coste langa bat eu 2 pasi mai sus, inima imi era cat un purice si batea cu un ritm care nu-l credeam posibil. Atacul a fost(ratat)..drilul nu a mai venit. Am avut cele mai ciudate sentimente de cand pescuiesc, eram mahnit, nervos, iritat ca a fost un atac ratat....Dar eram extrem de fericit ca am vazut live asa ceva la pluta noastra...si care era sansa, era singura care o vedeam de unde stateam noi. A fost singura actiune pe seara respectiva, trist? debusolant? Poate. Dar ce e cert a fost fabuls de frumos, se putea si mai frumos sa fie cu finalitate
.
) Eh...povestea e cam asa Zami(nu-s mare povestitor, asa ca luatio ca atare)
Asa ceva e de vis, un live bite, presupun ca la peste viu, sau? Daca ai citeva detalii, specie marime peste, marime ancore, pozitionare ancore? Eu anul trecut am patit asa de 4x consecutiv, pina nu am schimbat montura. Si anul acesta de vreo 3x, dar, nah, asa e la pescuit, mai ratam, mai prindem, ne mai perfectionam, mai prindem, mai testam, iara ratam...
Aproape la propiu la mana stanga
Citat de la »NegruVoda13«
Eh...povestea e cam asa Zami(nu-s mare povestitor, asa ca luatio ca atare)
Bravo! Asa ceva e de vis, un live bite, presupun ca la peste viu, sau? Daca ai citeva detalii, specie marime peste, marime ancore, pozitionare ancore? Eu anul trecut am patit asa de 4x consecutiv, pina nu am schimbat montura. Si anul acesta de vreo 3x, dar, nah, asa e la pescuit, mai ratam, mai prindem, ne mai perfectionam, mai prindem, mai testam, iara ratam...
Ps: in timp ce vorbeam cu Anem in seara asta l-a lovit somn "live"Ratat din pacate.
![]()
) si in momentul atacului am vazut somnul in toata splendoarea lui. Din pacate nu a ramas agatat. In rest, in ciuda a 4 locuri incercate si nalucile de toate felurile, timp de aproape 5 ore nu am avut nimic. Surprinzator … dar cred ca asa se intampla atunci cand pleci de acasa sigur ca vei prinde 
Oricum ,cand iti da tren si pleaca ...si nu mai stii ce sa faci ...si nu esti cu barca...si firul se termina...si trebuie sa te lasi pe vine sa poti tine batul...si iti ramanae urma pe deget de la tambur ...si inima ti s-a dus de mult in gura si pulsul merge catre doua sutare , atunci si DOAR atunci TRAIESTI 100% MIRACOLUL SPINNINGULUI

Oricum ,cand iti da tren si pleaca ...si nu mai stii ce sa faci ...si nu esti cu barca...si firul se termina...si trebuie sa te lasi pe vine sa poti tine batul...si iti ramanae urma pe deget de la tambur ...si inima ti s-a dus de mult in gura si pulsul merge catre doua sutare , atunci si DOAR atunci TRAIESTI 100% MIRACOLUL SPINNINGULUI
![]()
Claudiu...sunt pesti care nu pot fi prinsi! Mai ales de pe mal!! De pe mal pestii uriasi se scot doar in locuri care permit deplasarea pe mal.Nu a fost cazul aseara.Iar sa tragi in amonte , in curent, un marfar ...un fir de 60 lbs e papiota.Mai gros , pe Mures, e nasol ca nu mai poti lansa.In fine.Inca imi ling ranileAproape la propiu la mana stanga
![]()
Zamfi, nu inteleg, de ce pe Po se poate lansa cu 80lbs, si pe Mures nu? Si Anem fol 80 lbs, si cred ca si cu 100 lbs functioneaza. Uite, voi face eu o proba, trag fir de 0,5 mm pe un tambur de 8000 si masor cit pot lansa.![]()

) … dar asta atunci cand merg la somn. Pentru ca la orice alti pesti pe care ii pescuiesc eu, consider ca un fir de 15lb este arhisuficient.Asa cum stii ,imi intra unul sau doua marfare pe anAnul trecut am prins unul si am ratat unul ...Acuma am inceput cu ratarea! Ghici ,poate urmeaza captura.