Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 17. April 2012
Beruf: constructii
perfecta dreptate ai eu de exemplu la un 2.20m la riu a trebuit sa ma pun in...cur ca ma tragea in apa( eu am 100kg 1.80 inaltime)adevarat ca terenul era in vale iar lanseta mica de 1.80si tare de 50 lb (.eram la inceput si nu stiam mai nimic despre equipamentul ce trebuie folosit).P.S.au o forta mare mai ales daca sunt exemplare +2m care stiu sa se foloseasca de curent si de marimea sa!
)

discutabil anem! Dupa cum a apucat somnul de gura fara manusi........ Asta presupune experienta. Mi sa parut aiurea ca a lasat lanseta in apa si a tinut numai de peste, totusi de dadea ala de 2 ori din coada, 100% ajungea pe celalalt mal, cu tot cu lanseta si cu tot cu pescar)
Ideea de topic era alta![]()
Legat de forta somnilor,normal.Deci aseara ,pe intuneric, pe un Mures mare si tulbure mi-a intrat un somotel pe un Rapala J11 si dupa cca 10-15 minute de drill a considerat normal sa-mi dezdoaie ambele triple din dotare si mai grav :a rasucit si a TASAT o parte din vobler !!! In sensul ca a aparut o tesitura pe o laterala a voblerului ...Cred ca a avut o forta de apasare enorma! E drept ca si avea de unde deoarece , cel putin pentru Mures ,era un mic monstru!
, Daiwa de 4000 , Stren de 40 lbs ,agrafa de 36 kg si un vobler cu ancore slabe! Si nu l-am fortat nebuneste tocmai ca m-am asteptat la figura cu ancorele ...Dar tot nu a tinut ...Deci astazi o sa schimb ancorele!
... costa in jur de 2,5 euro plicul de 10 bucati ...