Lansetele erau de serie, Shimano Speedmaster de 3 m si a mea de 2,7 m, cu act de 50-100gr (ranga)
Zorane, pescuiai totusi cu o lanseta relativ OK, nu cu una moale cu care sa nu simti mai nimic. am avut lanseta ta in mana si dupa cum ti-am zis si atunci, mi-a placut mult de tot (eu as da cu ea la somn )
pana la urma frumusetea pescuitului sta in detalii.
Eu atat va spun..cat mananca bine ,aproape orice lanseta e buna..Cand nu mananca bine, o lanseta ''pursange'' face diferenta.Am vazut-o nu o data..dar fiecare e liber sa creada ce doreste..[/quote
Total de acord cu Gigi![]()
De atunci nu mai zic niciodata ca ''n-a mancat''...pentru ca de fiecare data mananca, numai ca nu stim noi ce trebuie sa facem..
nu mi-a venit sa cred ...un varf foarte rapid si un fir foarte subtire au facut efectiv diferenta...De atunci nu mai zic niciodata ca ''n-a mancat''...pentru ca de fiecare data mananca, numai ca nu stim noi ce trebuie sa facem..
Apai de la Exceller la Megabass nu-i decat un pas...Cam ca ala a lui Neil![]()
Cat se poate face test drive profit! Ps. Am o cunostinta care vinde masini : minim 10 in stoc . De cele Mai multe ori este sunat pentru cele ieftine, dupa vizionare clientul pleacacu una mai scumpa.
Si de o scula scumpa te plictisesti ,insa mai greu ...
Problema e ca ne plictisim si vrem sa le incercam pe toate in speranta ca vom descoperi ,,batul magic"le vindem,cumparam altele,le vindem si
pe astea,cumparam din cate un model care le-am vandut inainte si ne-a placut si tot nu ne decidem...
Asta e cu pescuitul,oferta e asa de mare ca e foarte greu sa te decizi pe care o vrei...care e cea mai buna???
Greu de spus,toate sunt bune atat cat ne folosim de ele si suntem multumiti...
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
P.S.2 Din ce-am gasit pana acum in topicul curent, am de gand sa incerc Berkley Pulse saptamana asta (692MH 2,06m/15-40gr).
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH