cred ca anul asta este cel mai prost de cand pescuiesc in Italia (exceptie face primul an cand gherlele se tineau lant) ... spre comapratie, anul trecut pe vremea astea avem 125 de pesti prinsi in timp ce momentan am strans doar 77 ...

.din punctul meu de vedere spinningul la somn e cam terminat anul asta, capturile ce mai apar fiind doar ocazionale
(mai exact la Cannibal Shad
) si am mai avut o lovitura (tot mama de cleni...) la Drum! Deci gata cu somoteii
Nu ca as fi prins nu stiu cati pana acum...Dar m-am odihnit un pic . Da' ce-mi place cand prind cate un clean din "ala" la momeli de somotel
Si ei se bucura saracii ,ca fac parte din speciile pe care nu le retin.Deloc!
De ce Ovidiu, ca omul poate nu mai da dupa somn ...Doar asa ocazional

@anem, daca tot ai documentati anii petrecuti in Italia, fa-mi te rog un top 3 al perioadelor cele mai bune de spinning la somn ce le-ai avut pe Po...din punctul meu de vedere spinningul la somn e cam terminat anul asta, capturile ce mai apar fiind doar ocazionale![]()
).din punctul meu de vedere spinningul la somn e cam terminat anul asta, capturile ce mai apar fiind doar ocazionale
"Ati sarit un paragraf... N-am sarit nimic, nu-i asa?"![]()
Iar paragraful era toamna... cu temperaturile sub 15'C cand somnii pot fi prinsi in offside, cel putin la spinning , mai bine decat in alte perioade...
Si daca nu ma insel, somnul din avatar e prins tot pe apa rece...
Asa ca formularile acestea definitive " spinningul la somn e cam terminat anul asta," = sa pastram putina moderatie si sa perseveram![]()

ei, la asta m-am referit ca sezonul e cam terminat din punctul meu de vedere, concluzie care ar putea fi un raspuns la ultima partida a lui anem de mai sus

) si bate in el -ore- capturi tot ce misca si la final formula =mai putini si mai mici decat cei din 2012 (cand i-am calculat asa aiurea fara prea mare efort si sigur am si omis)
cati somni ai prins toamna trecuta? dar acum doi ani?

mult noroc celor ce dau cu combo-uri mult subdimensionate).
Pai sa nu-ti zic eu de-o bafta ....
Stii ...intra mai bine platica
In alta ordine de idei , era normal ca atacul nu te-a surprins ca esti tu pregatit ,asa, mereu
Cum sa te surprinda? ce n-ai avut senzori ?
mult noroc celor ce dau cu combo-uri mult subdimensionate).
Mah da nu te linistesti ?![]()
![]()
Pai sa nu-ti zic eu de-o bafta ....
![]()
![]()
![]()
...
...dai bataie, io nu mi-s prea superstitios. Numa' ca ultimele 2 dati cind am plecat la Rin, -o facut sa scriu cu Informer, care mi-o urat de bafta
de ambele dati nu am lansat de 5x si a trebuit sa plec acasa, c-o venit furtuna cu fulgere
vad ca ai postat intre timp
deci frecventa capturilor ca si perioada se potriveste oarecum cu ce am experimentat si eu si alti prieteni de-ai mei, pt mine perioada fierbinte ramane primavara si inceputul verii![]()
JB, nu trebuie sa compari Dunarea cu Po-ul, sunt 2 ape diferite!
Salut Emil, fii fericit ca nu trebuie sa pescuiesti pe Rin, numaratoarea ar fi fost mult mai simpla..![]()
. Era el, era Nesi care
Siroaie de adrenalina imi curgeau prin vene si la fiecare[.....]
Va urma.
... hai cu partea a 3-a ca nu se mai poate
, da numa' saptamana viitoare
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH