Anul trecut am pescuit împreună cu un amic care tot spunea că nu contează culoarea la pescuitul somnului, dându-mi explicații.Eu pescuiam cu RELAX de 10 cm, alb sidef având rezultate bune .Când mi-a cerut un shad, i-am dat același model dar altă culoare, dacă tot nu conta. Surpriză, l-a refuzat și mi-a cerut alb sidef ......
cred ca amicul ti-a cerut aceeasi culoare tocmai pentru ca avea incredere in ea ...
eu sunt de parere ca atunci cand pescuiesti trebuie sa ai si incredere in ceea ce folosesti, atat ca forma cat si ca bataie sau culoare ...
am anumite voblere cu care am pescuit o singura data dupa care au ramas prin cutii, fara sa le mai ating si nici nu stiu cand voi mai pescui cu ele pentru ca din start nu mi-au placut din anumite motive.
pana in urma cu vreo 2 ani aveam chiar probleme mari cu culorile ne-naturale, nu pescuiam mai deloc cu culori ce nu se asemanau cu un pestisor real dar spre norocul meu intre timp mi-a mai trecut preconceptia asta si chiar incep sa folosesc mai des culori ne-naturale ...