) numa' sa fie cat de cat curat si fara goange si sa poata adaposti 4 persoane (la nevoie ma descurc si cu un cort in curte). Ar fi bine daca gazda ar avea lotca si chef de vaslit sa ne plimbe pe canale ori , daca nu , macar sa stie pe cineva care sa o poata face (nu ca eu nu m-as descurca cu vasla dar mi-e sa nu iernez p-acolo dupa aceea
). O alta conditie pentru gazda ar fi sa cunoasca bine bucataria locala si sa ne ofere macar o masa calda pe zi
anticipat pentru orice pont . Eu n-am mai fost de cativa ani in delta si cand mergeam, mergeam cu cortul .
desi nu-s chiar in sate uitate de lume cum as vrea, ofertele nu suna rau .
, acum vreo 3 ani era 170 lei de persoana pe zi, cazare, 3 mese calde super gustoase si nea Fane cu barca toata ziua dupa "fundul" musafirului(cred ca au ramas la fel preturile, nu sunt sigur, insa un barcagiu iti ia dus-intors in jur de 200 lei, chiar peste 200, doar pana la locul de pescuit si apoi sa te aduca inapoi), separat doar combustibilul, insa nu stiu cu programarile cum sta, numai din om in om si se cam fac rezervarile cu un an inainte, ce se mai prinde, prin renuntari de moment!
. Imi ploua in gura!Cortu si cat mai departe de lumea "civilizata"
dar acum scopul e altul , pescuitul va fi doar asa "de gust"
Cortu si cat mai departe de lumea "civilizata"
. ).Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Mai e si varianta de a bantui prin Delta cu o salupa mai mare (sau un vapor mai mic . ).
De vreo cinci ani, petrecem o saptamana la bordul salupei Camymar.
. Pacat ca drumu` de la TM la Tulcea ii comparabil cu inotu` de la Tulcea la Sulina....
? Mai e si varianta de a bantui prin Delta cu o salupa mai mare (sau un vapor mai mic . ).
De vreo cinci ani, petrecem o saptamana la bordul salupei Camymar.
Confirm... am petrecut vacante similare pe Lolita si... nu mai stiu cum ii zicea la celalalt vaporas... niste ruginituri din tabla de fier dar foarte OK, puteai sa le "infigi" cu botu` in mal oriunde nu era chiar stanca. Pacat ca drumu` de la TM la Tulcea ii comparabil cu inotu` de la Tulcea la Sulina....
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Singura problema la care ma pot gandi este cum se doarme noaptea, daca zici ca erau din fier, nu se incing zdravan la soare, ziua? Nu v-ati "copt" ca vinetele pe tabla?
500 lei iclusiv combustibilul sau ala e separat? si inca ceva as avea acces la Camymar sau tre sa-mi caut eu vaporasul meu?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH