deseara ,voi avea vreo trasatura,altfel nici o sansa,parerea mea!Daca a iesit cineva la pescuit zilele acestea astept un feedback despre ,luna plina,etc....
si va doresc FIR INTINS!!!
Nu am reusit sa prind decat un somotei mic care a fost eliberat cu speranta ca o sa ofere in cativa ani un drill consistent.
(Rog un moderator sa ma invete ca nu reusesc sa postez videoul corect)

.
...un animal salbatic a sarit in apa peste firul meu,noroc ca nu s-a agatzat in montura
(dupa tropaitul ce l-a facut pe mal cred ca a fost vreo caprioara)....apoi a innotat vreo 1-2minute pe sub firele mele,ce erau plantate in celalalt mal...eram singur,sa vezi adrenalina
Aseara ,la fel fara rezultate,asa ca mam hotarat sa adun sculele si sa vin acasa.
In jurul orei 2:20AM am avut o patzanie de toata comedia...un animal salbatic a sarit in apa peste firul meu,noroc ca nu s-a agatzat in montura
(dupa tropaitul ce l-a facut pe mal cred ca a fost vreo caprioara)....apoi a innotat vreo 1-2minute pe sub firele mele,ce erau plantate in celalalt mal...eram singur,sa vezi adrenalina
![]()
se incalceau in monturi...Salut Mane! Multumesc![]()
Nu stiau daca e topicul potrivit dar pune si eu o intrebare. Se poate taia o struna de otel in timpul unui dril cu o stiuca? Sau sa fie un defect din fabrica.

Florine..a . fost trimis de Filiala ! Prea multe bete!!!![]()
tind sa cred ca e adevarat,am pat-t-o si pe ighis
...dupa ce am dus toate geamandurile pe apa si am iesit cu barca afara,deja persoanele responsabile cu controlul permiselor erau pe mal ,ne asteptau
...cica au primit telefon ca lasam pripoane
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH