Se prinde des chefalul la artificiale. Am prins pe Ebro la vobler.
Pe aici se pescuiesc la musca sau cu niste lingurite rotative mici unde se adauga pe ancora rame de mare. Ancorezi barca in curent si lasi lingura in urma barcii sa lucreze singura. Chefalii ajung si la 500km de ocean urcand raurile, cu conditia sa nu fie baraje.
Felicitari Florin,ce montura ai folosit si pe ce rau ai pescuit??
...ora 5:30AM,apa de 1,8m, rece,adrenalina pura
...pacat ca sa terminat memoria telefonului in momentul in care ieseam afara din apa
!
BABY steps... Asta-i solutia.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (27.05.2014, 11:37)
Tare de tot video...la un moment dat ai disparut in padurea de trestii,felicitari inca odata.![]()
,la medias ploua cu galeata,tunete si traznete...etc.
...de data aceasta ma duc pe un cot mort al Tarnavei,am in program capturarea unui somn albino,are aproape 2m,acum 3 zile la vazut un prieten,stiu de el de 2 ani
....promit ca daca il prind il eliberez in tarnava mare cu video si poze ca la carte
Asa ca, la al trei-lea lanseu imi intra mustata asta...

...schimb repede pe Owner ST 66 1/0

Dimineata la 5 am fost la apa, in speranta sa pacalesc o stiuca (2, 3, ...nx) sau ceva avat. Trebuia sa incerc din nou voblerele lui Gigi si ale lui Anem Asa ca, la al trei-lea lanseu imi intra mustata asta...
atentie ca provoaca dependenta
Frumos Zoran … si avand in vedere ca este primul la spinning banuiesc ca ceva emotii ai avut. Nu de altceva, dar a fost putin cam lung drilul pentru un somn de 1,3m cu echipamentul pe care il folosesti tu la avat![]()
Am plecat pe stiuca, cu fir de 0,13 mm Gigatec, cu fluorocarbon de 0,34 mm si lita in fata. Nici nu ma gandeam ca ancora se va indrepta, fiind una destul de strong. (dezgat litza cind dau cu popere marunte dupa avat).
Bravo Zoran pentru primul somn la spinatentie ca provoaca dependenta
![]()
...m-as bucura, dar prea cred
In fine, cit despre curent, stai tu numa' sa ajungi aici sa vezi... e un curent ca nu poti tine barca ancorata. Odata am reusit sa ma ancorez in zona acea, si era sa ma rastorn de vreo 3x pina am reusit sa ma dezgat. Tudor a fost, poate confirma curentul din zona, si asa ceva NU am vazut la voi pe Po.
... de abea astept … iar in privinta Po-ului, din pacate nu am avut suficient timp (si nici nu era perioada potrivita) sa ajungem prin mai multe locuri 
PS: nu cred sa pot tine un somn de +2m in acel curent nici cu Xzoga-ul tau. Daca nu mergi cu barca dupa el, ai pierdut!![]()
si dupa ce fac cateva iesiri cu el iti voi spune exact cum se comporta. Deja am in minte locurile in care il voi testa
.m-as bucura, dar prea cred
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH