Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
16 mai dimineata un prieten :Dunarea a inceput sa creasca....cu putin nuroc a iesit la pozat.............
............in final a ramas cu ochii pe soarele care apunea la intrarea Dunarii in tara . sa speram ca va trece viitura si o sa putem pescuii linistiti
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA
Zoran , e datata, dar sa stii ca initial n-am dorit s-o pun! L-am prins la stationar, iar daca vrei, am foto cu montura, insa nu cred ca intereseaza....
Pestele avea cam 2 m., iar greutatea in jur de 50 kg.(cand il prind data viitoare, am sa-l masor). Montura este-n fotografie! Mulineta este Penn Slamer 760.
Pestele avea cam 2 m., iar greutatea in jur de 50 kg.(cand il prind data viitoare, am sa-l masor). Montura este-n fotografie! Mulineta este Penn Slamer 760.
salut!
care este distanta de la plumb la carlig? (daca nu este secret )
Suli, le-am spus multor pescari sa nu-si piarda speranta in Dunarea noastra; e adevarat ca densitatea e mica tare la noi, insa...trebuie sperat! Distanta este de 1,3 m.. Iar vis-à-vis de eliberare, sa stii ca nu tatdeauna fac asta, eu sunt adeptul a pastra la limita bunului simt. Poate e rau, insa eu cel putin sunt deschis! Fata de cat prind, sa stii ca e OK.
Suli, le-am spus multor pescari sa nu-si piarda speranta in Dunarea noastra; e adevarat ca densitatea e mica tare la noi, insa...trebuie sperat! Distanta este de 1,3 m.. Iar vis-à-vis de eliberare, sa stii ca nu tatdeauna fac asta, eu sunt adeptul a pastra la limita bunului simt. Poate e rau, insa eu cel putin sunt deschis! Fata de cat prind, sa stii ca e OK.
Nici eu nu eliberez 100% pestii..ocazional retin pt. o prajeala,in general mai micuti,dar ma bucur mult cand eliberez cate un exemplar mai mare plin de icre...cum zici si tu,nu trebuie sa ne pierdem speranta cu Dunarea si raurile din Romania.
Sper sa ajung ziua in care o sa fie abundenta de pesti ca si in alte tari,cand eram copil am vazut si sper ca si la batranete sa vad..
Un salut.