Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Hispanicul 36

Sunt nou și mă prezint!

• »Hispanicul 36« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 1. Mai 2014

• Nachricht senden

1

Donnerstag, 1. Mai 2014, 09:49

Salut stimati Pescari!

Sunt pescar de spinning impatimit!
Pescuiesc la dunare atat la somn cat si la avat.am vazut multi pescari incepatori care pescuiesc la avat si cauta o naluca buna pentru prinderea unor avati mai imbracati! din experienta va spun ca thrillul este foarte bun.

Militaru Darius

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 27. November 2013

Beruf: administrator

• Nachricht senden

2

Donnerstag, 1. Mai 2014, 13:50

:salut: Bine ai venit pe forum :prieteni:
"Prostul întâi o croieşte, apoi o gândeşte."

Ediseu

Profi

Registrierungsdatum: 21. Juli 2012

• Nachricht senden

3

Donnerstag, 1. Mai 2014, 14:01

:salut: si bun venit printre noi :pescuit: :pescuit:

mane81

Profi

Registrierungsdatum: 15. April 2012

• Nachricht senden

4

Donnerstag, 1. Mai 2014, 14:12

Salut si bine ai venit pe forum! :welcome:

Hispanicul 36

Sunt nou și mă prezint!

• Nachricht senden

5

Donnerstag, 1. Mai 2014, 17:06

Sal!

Anul trecut am inceput sa pescuiesc la jiguri,si am luat un somn de 22 de kg! Sa vedem anul asta ce capturi o sa am ,poate am sa iau si un avat mai mare de 2 kg pe woblere sau cicade!

Hispanicul 36

Sunt nou și mă prezint!

• Nachricht senden

6

Donnerstag, 1. Mai 2014, 17:18

Sal!

Pentru incepatorii care pescuiesc la avat care au achizitionat thrillul si nu au avut rezultate,sfatul meu este sa persevereze, deoarece este o naluca foarte buna,in specialul thrilul de 9 holografic H B L ,recuperat atat in pelicula apei cat si intre ape.Am avut atac sa-mi ia batul din mana,si nu a fost partida sa nu iau avati la el.Cicadele folosite in special cand rasare soarele deoarece avatul coboara jos si vaneaza aproape de fundul apei ,si recuperate repede.Eu folosesc cicade de la Strike Pro, foarte bune in special alea verzi de 26g!

7

Donnerstag, 1. Mai 2014, 17:53

Salut si BUN VENIT! :pescuit:

Zoran

ADMINISTRATOR

Registrierungsdatum: 9. Januar 2012

• Nachricht senden

8

Freitag, 2. Mai 2014, 08:19

Salut si bun venit pe forum si din partea Echipei! :noroc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

Registrierungsdatum: 27. Februar 2013

• Nachricht senden

9

Freitag, 2. Mai 2014, 15:32

Salut si bun venit. :salut:

suli

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 2. April 2014

• Nachricht senden

10

Freitag, 2. Mai 2014, 18:39

Bine ai venit pe forum :welcome:

nycu22

Schüler

Registrierungsdatum: 18. Februar 2013

• Nachricht senden

11

Mittwoch, 7. Mai 2014, 16:25

Salut si bine ai venit :welcome:

evergreen

Erleuchteter

Registrierungsdatum: 24. Februar 2012

• Nachricht senden

12

Freitag, 9. Mai 2014, 04:00

Pentru incepatorii care pescuiesc la avat care au achizitionat thrillul si nu au avut rezultate,sfatul meu este sa persevereze, deoarece este o naluca foarte buna,in specialul thrilul de 9 holografic H B L ,recuperat atat in pelicula apei cat si intre ape.Am avut atac sa-mi ia batul din mana,si nu a fost partida sa nu iau avati la el.Cicadele folosite in special cand rasare soarele deoarece avatul coboara jos si vaneaza aproape de fundul apei ,si recuperate repede.Eu folosesc cicade de la Strike Pro, foarte bune in special alea verzi de 26g!

Bun venit, ai incercat si Thrill-ul de 5 cm? L-am vazut pe unul din posturile tv pentru pescuit si vanatoare! Bun pontul cu cicadele, nu pierzi cam multe in agatatura? Cu "Moartea Avatului" ce rezultate ai avut? Eu cel mai bine am prins cu o replica dupa rotativa Mepps, Geologic nr. 3, nichelata cu puncte rosii! De fapt a dat "clasa" multor naluci renumite, chiar si monturilor localnicilor care pescuiau pe langa mine pe Dunare, in Delta! Probabil mi-a dat si incredere in ea, si m-am deprins bine cu ea!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!