Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Cine-i tipu' asta?
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Este noua cicadă de la Strike Pro culoare OBE, 6,5 cm 26,3 g cu bile .
Asta cu TN-ul de 70 am auzit la mai multi pescari ,personal am pescuit cu TN60 si am prins..totusi mai putin decat la alte rattlinguri lipless.. Din cate stiu rezultate mai bune la avat a avut TN50...
Personal cred ca si 60 si 70 sunt foarte (prea) zgomotoase... dar in general sunt adeptul dicretiei... Abia astept RNR silent
Binenteles prins si cu bazaitoare silent..mai ales cand e apa foarte limpede... si parca nu mai e nevoie de zgomot
Nici obletele nu are bile in burta..poate si de-aia iubeste avatul atat de mult Thrillu'Nu stiu cum se face, am pescuit si eu ceva timp cu un TN70 dar nu am reusit sa am nici macar un atac cu el … pana la urma l-am aruncat in apa alaturi de vreo alte 20 de naluci
Buna Zamfi,au si ei avati in zona dar vor sa faca o partida de pescuit si pe dunare ca tot ajung in zona.Nu stii proverbul la pomul laudat cu sacul...![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH