Pt.Mures cu un 201 e ok.dupa cum spui,mai rar intra ceva urias.
O afirmatie cu care eu nu pot fi de-acord... Si pe Dunare, Ebro, Rin sau Po este la fel, mai rar intra ceva urias cind se da dupa stiuca, salau sau bibani.
De exemplu, eu am dat f mult pe Rin la bibani, avat si stiuca. Prieteni de ai mei la fel, si niciodata NU mi-a intrat nici un somn. Nici macar de 1 m. Dar, o cunostiinta care merge la salau doar noaptea cu voblere la mal, prinde pe an si vreo 2-3 somni. Dar nimica sarit de 1,5 m. As putea trage aceasi concluzie, ca somni uriasi nu prea sunt pe Rin.
In schimb, cei care merg doar la spin cu echipament mai greu, naluci mai mari si cauta somnii tintit acolo unde nu sunt avatii si salaii, prind si pina la 50 de somni la spin pe an, dintre care 5 sar de 2 m (chiar si de 2,5 m). Mai ales cind nimeresc zilele cind somnii umbla ca turbatii dupa mancare, si atunci au ocazia sa drilluiasca chiar si 5 somni pe zi, de caciula.
Pe un Revo Toro de 61 intra dublu de mult fir ca si pe un Curado 201, deci s-ar putea pune 150 m de 60-80 lbs si da la somn. Insa, Toro e mult mai robusta, si cintaresti chiar 80% mai mult ca si un Curado 201.