Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
..........Nu am inteles de ceSa inteleg ca e o naluca f buna doar ptr primavara ca as vrea s-o folosesc si la vara la dunare sau siret.
...asta as vrea si eu ??.... sa stiu !!Salmo Trhill de 7cm(dar nu stiu ce culoare e mai buna)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Citat de la »informer«
paleta din coada are o miscare oscilanta nu rotativa (nu rasuceste firul) dar n-as da cu ea dupa avat in special.
....paleta din coada... are miscare " ROTATIVA"...fara vartej ai sansa sa-ti rasuceasca firul,iar naluca e pentru :avat,clean, somn...in special primavara!!
..................eu asa am spus....paleta din coada... are miscare " ROTATIVA
....am destuleTe inseli... nu stiu daca tu ai naluca asta dar eu am mai multe.
Corpul este foarte greu iar paleta aia nu-l poate roti... asa ca nu invarte nici un fir.
Daca doresti, facem pariu pe o lada de bere si vin pana la Sag sa-ti demonstrez.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
fara vartej ai sansa sa-ti rasuceasca firul
P.s paleta din coada se invarte ca si paleta rotetivei....corpul de plumb ramane nemiscat.
[….] La avat ii place marunt si des![]()
Culoarea tine si de turbiditate si de apetit si de concurenta pe metrul patrat. De regula cand sunt multi si agresivi sau cand apa e tulbure prefera culori turbate gen fire tiger iar pe apa limpede sau cand sunt mai suspiciosi prefera ceva mai aproape de natural. Cu toate astea , combinatia alb-rosu sau argintiu-rosu merge cam in toate cazurile dar nu-i chiar cheia succesului.
Din pacate la spinning, mai ales in materie de avat, nu exista o reteta a succesului si trebuie sa incerci tot ce ai pana cand gasesti ce merge.![]()
Pot sa spun doar sa nu recuperezi tot timpul cu acelasi ritm aceeasi naluca .
... good point !Daca ar fi sa iau cu mine pe Dunare o singura naluca de avat, (intre 15Martie si 15Noiembrie) acea naluca ar fi salmo thrill de 7cm.
Daca ar fi sa imi iau o singura culoare, as lua HBL.
...
Daca ar trebui sa iau 2 naluci cu mine, a2-a ar fi RNR 7cm...
Nu stiu cum se face, am pescuit si eu ceva timp cu un TN70 dar nu am reusit sa am nici macar un atac cu el … pana la urma l-am aruncat in apa alaturi de vreo alte 20 de naluci
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH