..........Nu am inteles de ceSa inteleg ca e o naluca f buna doar ptr primavara ca as vrea s-o folosesc si la vara la dunare sau siret.
...asta as vrea si eu ??.... sa stiu !!Salmo Trhill de 7cm(dar nu stiu ce culoare e mai buna)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Citat de la »informer«
paleta din coada are o miscare oscilanta nu rotativa (nu rasuceste firul) dar n-as da cu ea dupa avat in special.
....paleta din coada... are miscare " ROTATIVA"...fara vartej ai sansa sa-ti rasuceasca firul,iar naluca e pentru :avat,clean, somn...in special primavara!!
..................eu asa am spus....paleta din coada... are miscare " ROTATIVA
....am destuleTe inseli... nu stiu daca tu ai naluca asta dar eu am mai multe.
Corpul este foarte greu iar paleta aia nu-l poate roti... asa ca nu invarte nici un fir.
Daca doresti, facem pariu pe o lada de bere si vin pana la Sag sa-ti demonstrez.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
fara vartej ai sansa sa-ti rasuceasca firul
P.s paleta din coada se invarte ca si paleta rotetivei....corpul de plumb ramane nemiscat.
[….] La avat ii place marunt si des![]()
Culoarea tine si de turbiditate si de apetit si de concurenta pe metrul patrat. De regula cand sunt multi si agresivi sau cand apa e tulbure prefera culori turbate gen fire tiger iar pe apa limpede sau cand sunt mai suspiciosi prefera ceva mai aproape de natural. Cu toate astea , combinatia alb-rosu sau argintiu-rosu merge cam in toate cazurile dar nu-i chiar cheia succesului.
Din pacate la spinning, mai ales in materie de avat, nu exista o reteta a succesului si trebuie sa incerci tot ce ai pana cand gasesti ce merge.![]()
Pot sa spun doar sa nu recuperezi tot timpul cu acelasi ritm aceeasi naluca .
... good point !Daca ar fi sa iau cu mine pe Dunare o singura naluca de avat, (intre 15Martie si 15Noiembrie) acea naluca ar fi salmo thrill de 7cm.
Daca ar fi sa imi iau o singura culoare, as lua HBL.
...
Daca ar trebui sa iau 2 naluci cu mine, a2-a ar fi RNR 7cm...
Nu stiu cum se face, am pescuit si eu ceva timp cu un TN70 dar nu am reusit sa am nici macar un atac cu el … pana la urma l-am aruncat in apa alaturi de vreo alte 20 de naluci
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH