)Mare grija cu cotele Ebrolui in luna martie, au fost ani cind la inceputul acestei luni practic nu s-a putut pescui in zona Caspelui.Daca vrei mai multe informatii nu ezita sa ma intrebi.Salut Binco chiar daca intrebarea nu i mi este adresata...
merci mult, oricum nu puteam raspunde la intrebare, nu cunosc legile in acea zona.
...am citit regulamentul acestui fórum si nu cred ca o sa interpretati ca fac reclama acestui camping prin faptul ca am pus adresa lui,doresc duar sa ajut 3 pescari care vin de departe la Ebro...
6.3. Este descurajata postarea in topicurile acestui forum a link-urilor cu caracter comercial respectiv catre marfuri comercializate in magazine virtuale altele decat cele cu care exista acorduri de colaborare si ale caror bannere apar in partea superioara a paginii pricipale a forumului.
Dorim acest lucru pentru a evita implicarea acestui forum si a echipei in orice fel de tranzactii comerciale cu parteneri despre a caror seriozitate si profesionalism nu avem informatii clare.
nu am lucrat inca cu asa ceva acuma am decis sa merg in spania (AM NEVOIE NEAPARAT DACA PESCUIESC DE PE MAL)sau sa duc montura la intimplare
.....si la ce disatnta de mal...... pescuiesti ???plantat sa vad adincimea structura de pe fundul apei
.....si la ce disatnta de mal...... pescuiesti ???plantat sa vad adincimea structura de pe fundul apei![]()
pt prima data sa vad ce si cum merge .....Citat de la »danmiclau56«
Citat de la »binco«
plantat sa vad adincimea structura de pe fundul apei
.....si la ce disatnta de mal...... pescuiesti ???
merg pt prima data sa vad ce si cum merge
o solutie destul de scumpa !!!
dar care te va ajuta sa vezi totul sub apa !!!!
si sa duci si montuta
.
multumesc pentru informatie Tudor. simbata dimineata ora 5" plecarea directia spania![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH