frumoasa dihanie Gigi ...
cred ca a trecut o luna de la ultimul avat prins datorita locurilor frecventate, unde in perioada asta parca intra in pamant ... asa ca mi s-a aprins in ultimul hal si am decis sa plec spre "raiul avatilor 2" (in 1 e prohibitie din cauza stiucii

). asa ca ziua incepe devreme de tot, la ora 3 chiar si dupa o ora jumate de condus si aproape o ora de mers pe jos am ajuns acolo doar pentru a vedea ca apa e exagerat de mare si accesul la apa este aproape imposibil. cu greu reusesc sa ma strecor printre niste boscheti prin vreo 2-3 locuri unde am avut parte de o singura urmarire. au trecut aproape 2 ore si eu nu stiu daca am reusit sa pescuiesc mai mult de 20 de minute, asa ca nervos parasesc "raiul avatilor 2" si ma indrept catre locurile mele clasice.
era aproape ora 11 cand am ajuns la locul vizat. prima lansare, pica voblerul in apa si urmeaza un atac care se soldeaza cu rateu pentru ca dupa vreo 3 metri recuperati sa vina un al doilea atac ... din nou ratat. pentru a nu lungi povestea, in cele aproximativ 2 ore de pescuit am reusit sa am undeva in jur de minim 40 de atacuri ratate (avatii nu dadeau decat pe un anumit tip de recuperare, smucituri bruste si scurte - de aia multe atacuri erau pe langa)si vreo 6 avati de mici dimensiuni dati pe mal. unul dintre ei pe o culoare mai veche:
iar restul pe niste culori care aseara le-am terminat:
si cel mai bun al zilei:
din pacate aia rasariti cred ca sunt prinsi cu alte treburi ... ramane sa ii gasesc data viitoare ... sper
ps: azi mi-am adus aminte cat e de frumos si greu pescuitul pe Po