Asta in conditiile in care americanul a fost invatat sa STEA PE LOC SI SA ASTEPTE AJUTORUL CARE VA VENI CU SIGURANTA IN TIMP UTIL!!!!
NASA te invata sa supravietuiesti cat mai mult ,in conditii de siguranta , ca oricum EI TE VOR GASI !
Cam asa tin minte ca am patit ...Concluziile va apartin!
persoanele implicate in accident au fost gasite ,totusi, de ...Romani! Sau ma rog ,unii le-ar spune ...moti ,insa iti spun eu Dane :EI sunt Romani! Restul sunt ,oare cum sa le zic ...alba-iulieni ,bucuresteni , clujeni, hunedoreni...Trist.Foarte trist.
ai dreptate!!gasiti si salvatii de... ROMANI!! .
condusi de niste nenorociti, fara creier, care isi spun ....romani ..TRAGIC.
... folosea tetiera de la scaun pentru a sparge geamul....desi.....
Sa spargi geamul unei masini din interior nu este asa de usor.
Nici eu nu sunt convins ca se poate sparge din interior
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Zoli poate faci proba ......cu bucata de.... BUJIE.... daca tot e gratuit pentru tine !!
............hai ca te scap de nicovala ciocan si .............priveste:Tre` neaparat sa-mi pun o bujie, un ciocan si-o nicovala in masina, la indemana.![]()
![]()
![]()
......ar fi o solutie !! ce zici ???? numa apa sa nu fie.In caz de scufundare cptiv intr-o masina nu stiu care-ar fi acel............... must have.
..... am avut marea bucurie sa gasesc geamul portierei spart , casetofonul furat, iar printre resturile de sticla, o bucatade de ceramica de BUJIE...pe momentDaca ai o bucatica de ceramica de la bujie nu iti mai trebuie nimic. Eventual doar putin noroc. Am incercat eu cu ceramica de la bujie si functioneaza