,cum am amintit si in alt subiect, mi-am comandat o mulineta Ryobi Arctica 6000 CF, greutate doar 400 grame, deoarece multi au laudato ca ar fi super buna la spinning somn. Sunt putin deceptionat de axul mulinetei, deoarece se vede clar ca e cam subtirel, iar dupa o incercare de schimb de tamburi, am constatat la magazinul de unde am cumparato, ca potriveste chiar si tamburul de la marimea 4000 pe axul de 6000.
Larry, poti te rog sa masori si tu axul de la Arctica 8000?imi permit sa te mai intreb 2 lucruri: ai vazut vreodata o mulineta explodata in dril ? dar una cu piciorul rupt de la talpa?
Te-as intreba in schimb altceva: de ce ai cumparat-o?
)
)Dupa parerea mea grosimea axului o iei in calcul doar in raport cu materialul din care e facut.
Fiind de aceeasi parere, intreb si eu pe aici, poate reuseste cineva sa ma lamureasca.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (18.04.2012, 19:17)
.... mulineta explodata sau cu piciorul rupt in timpul drilului. ...![]()
Fara suparare, hai sa fim seriosi! Erau din plastic si firul de 100Kg? Am vazut somni de 30-40kg scosi cu mulinete de 2500-3000 si fir de 15 livre.![]()
Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (18.04.2012, 20:06)
Larry, poti te rog sa masori si tu axul de la Arctica 8000?

... am niste nervi de nu mai pot, cum poata sa faca mulinete carora le zboara piesele aiurea 
Sa intreb la magazinul din Rastatt sau sa dez-surubez unul de la o mulineta din regal? (gluma!)
Ce marime de mulineta zici ca ai?
... plus ca eu as fi nevoit sa o pun acolo prin lipire si datorita materialului din zona respectiva lipiciul nu stiu daca ar face priza suficient de buna incat sa reziste ...Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH