Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

toby

Biban

• Autorul acestui subiect este »toby«

Răspunsuri: 86

Locație: Dr. Tr. Severin

• Scrie un mesaj privat

1

24.02.2014, 11:10

Penn Torque 5

Cat de buna e, isi merita pretul? :buaaaah:

ovidiu

Știucă

Răspunsuri: 811

Locație: Timişoara/Jud.HD Sîntandrei

• Scrie un mesaj privat

2

24.02.2014, 12:12

Aruncă o privire aici, tabelul galben: Lists - AlanHawk.com
Salut şi bucuraţi-vă de natură.

mane81

Știucă

Răspunsuri: 1 433

Locație: Romania Rm Valcea-Italia Modena

• Scrie un mesaj privat

3

24.02.2014, 14:56

In ultimele doua iesiri la pescuit ne-am intalnit cu un pescar ce o folosea la spinning la somn.Se lauda cu capturi destul de multe si mari, daca o sa il mai intalnesc o sa il rog sa imi spuna parerea lui despre mulineta, eventual de cat timp o are cati somni a scos pe mal cu ea, daca a avut ceva probleme si o sa scriu aici pe subiectul asta.

mane81

Știucă

• Scrie un mesaj privat

4

24.02.2014, 15:30

:buaaaah:

toby

Biban

• Scrie un mesaj privat

5

04.03.2014, 16:53

Daca o mulineta penn de 100 euro este foarte buna, asta cred ca este trasnet. Merita investiti atatia bani pt. pescuitul la clonc?

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

6

04.03.2014, 18:00

Daca o mulineta penn de 100 euro este foarte buna, asta cred ca este trasnet. Merita investiti atatia bani pt. pescuitul la clonc?

Daca un salar de citeva mii de euro per luna ar fi normal, atunci sigur se "merita"! :noroc:

Cred ca, daca s-ar folosi 200 zile per an cite 5-7 ore zilnic, la spinning (unde mulineta e lucrata si lucrata si muncita de zor...), precis ar fi o varianta buna de luat in considerare. Probabil ca si pt asta e destinata, spiningului marin intens.

Personal pescuiesc cu Penn Slammer 760 si 560 si pot spune ca sunt suficient de ok pt clonc. La fel ca si multe alte mulinete pina sau in jur de 100,-€.
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

D_D

Oblete

Răspunsuri: 34

Locație: RO

• Scrie un mesaj privat

7

04.03.2014, 18:03

Personal, nu cred ca merita investita.
Prea multi bani pentru o singura mulineta raportat la numarul de iesiri la pescuit posibile intr-un an si multe altele.
Sunt si alte optiuni care corespund situatiilor pe alti bani.

mane81

Știucă

• Scrie un mesaj privat

8

04.03.2014, 23:42

La spinning la somn situatia cred ca e putin mai diferita decat la clonc.Cine baga cate o partida ocazional cred ca poate sa ajunga la un compromis insa cine iese foarte des la spinning are nevoie de ceva mai performant, in primul rand sa nu faca peruci :doarecapu: , sa fie cat mai rezistenta, si un lucru foarte important e GREUTATEA.Sunt tare curios cum sunt varfurile astea de gama de la Penn, Shimano si Daiwa :buaaaah: nu degeaba costa o gramada de bani, ma gandesc ca functioneaza ok si rezista cativa ani buni :gandesc:

MITA

Biban

Răspunsuri: 149

Locație: Timisoara

• Scrie un mesaj privat

9

11.04.2015, 03:55

Un prieten de la Dunare, are 2 mulinete PENN Torque 9, 40 milioane bucata(puse pe 2 lansete Penn USA Nevercrack Boat ), acum 2 ani...si pana acum a pescuit exact odata cu ele, de cand are permis de pescuit industrial, nu mai e curios de pescuitul la batz :D...nui nimic, la sa le tina ca pescui eu cu ele, de cate ori merg :D..pot sa spun ca mulinete sunt TANC.punct.
"Va pot spune cu precizie cind se termina sezonul clonc-ului : cind va ingheata mana cu care bateti apa ! "

toby

Biban

• Scrie un mesaj privat

10

11.04.2015, 07:53

Am cumparat si eu un Penn Torque 5, e tanc, o pot folosii in port sa trag vapoarele la cheu :doaaamne:

horiavd

Oblete

Răspunsuri: 15

Locație: Cluj-Napoca

• Scrie un mesaj privat

11

16.04.2015, 12:34

Un prieten de la Dunare, are 2 mulinete PENN Torque 9, 40 milioane bucata(puse pe 2 lansete Penn USA Nevercrack Boat ), acum 2 ani...si pana acum a pescuit exact odata cu ele, de cand are permis de pescuit industrial, nu mai e curios de pescuitul la batz :D...nui nimic, la sa le tina ca pescui eu cu ele, de cate ori merg :D..pot sa spun ca mulinete sunt TANC.punct.
A mai pescuit inca o data cu ele anul trecut in august cand am cloncanit in aceeasi barca de la epava pana la mar. Deci au cel putin doua pescuite. :ochi: De altfel bijuteri!

Subiecte asemănătoare