)
[.....]
Acuma, vreau sa va intreb pe voi, care e parerea voastra:
- cit de repede trebuie sa recuperam nalucile?
- cit de mare sa fie naluca folosita?
- ce bataie sa aibe naluca?
- unde gasim cel mai usor somnii rapitori?
- care vi se pare naluca mai buna? Guma? Voblerul? lingura oscilanta?
- cum trebuie data contra pt a intepa somnii care musca, chiar si pe cei mari?
Astept parerile sau trairile voastre.![]()

… aici stiu deja unde bati
… contra o dai cat de bine poti cu echipamentul pe care il folosesti 
...
-… aici stiu deja unde bati
… contra o dai cat de bine poti cu echipamentul pe care il folosesti
Cred ca fiecare din intrebarile de mai sus ar merita un subiect aparte … nu de altceva, dar ar fi prea multe de discutat intr-un singur subiect si s-ar creea haos![]()
....pai si eu faceam la fel !!.....- Am vazut in citeva videouri pe net (nu le mai gasesc acuma), cum somni in acvariu sau bazin au inhalat o guma fara carlig, si imediat au si scuipato afara (ceea ce cu un peste viu nu se intampla )
......punctual :Acuma, vreau sa va intreb pe voi, care e parerea voastra:
- cit de repede trebuie sa recuperam nalucile?
- cit de mare sa fie naluca folosita?
- ce bataie sa aibe naluca?
- unde gasim cel mai usor somnii rapitori?
- care vi se pare naluca mai buna? Guma? Voblerul? lingura oscilanta?
- cum trebuie data contra pt a intepa somnii care musca, chiar si pe cei mari?
..septembrie ... pe Dunare , la Stenca ,dunineca dimineata ,crapa de ziua ,dupa 2 lanseuri fara nici un raspuns....ATAC violent !!....contra putin cam tare, ma spariasem rau,Astept parerile sau trairile voastre.
.
,eu am luato de la capat ,incep si
..si nu se mai termina ..ma uit la baiat si intreb??
.Reusesc sa-l parchez langa mal si uitandu-ma la baiat spun... prinde-l !! baga-i mana!!
....
tremurand si palid (parca avea in fata un PITBUL)
...
zice.. mie frica !
.urmeaza un scrasnit si incercand in (prostia mea sa ridic somnul)cu capul
am devenit palid si printre tremurand
necajit de gafa facuta.
in care pestele cel mare ...a scapat
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
Dane, n-ai auzit ca se da contra dupa 5-7secunde (cu DILEI)?Iata ca rușii ne arata cum NU SE FACE....
![]()
![]()
Fain viedeo!
, dar ii caut in zone cu praguri pronuntate am un loc pe Somes unde de la 1.5 m apa cade pe o distanta de 1 m la 4-4.5 m adancime este si locul unde am prins primul somn pescuind expre la somn ,vara ii caut si pe repezisuri in care se afla obstacole )In primul rand doresc sa repet ca somnul nu vede bine, sau chiar deloc, mai ales noaptea.
Exemplele sunt multe.
In primul rand doresc sa repet ca somnul nu vede bine, sau chiar deloc, mai ales noaptea.
Zoran ,daca asta este o parere personala o respect! Daca insa vrei sa impui aceasta "axioma" ... parerea mea este ca gresesti. Am mai spus-o si o mai spun ...natura nu face risipa! Daca nu avea nevoie sa vada nu il inzestra pe musiu cu ochi ...Pai sunt mici! Asa si? Stiu eu becuri mici care lumineaza puternicExemplele sunt multe.
In rest ...raspunsurile in mod normal ar trebui sa difere foarte mult de la apa la apa si de la pescar la pescar . Parerea mea ca nu are nici o relevanta raspunsul "x" sau "y" ...Doar apa ,momentul ,pescarul ,norocul (!) vor da raspunsul la intrebari pentru fiecare in parte.In rest ,ca si topic e misto![]()
Scuze ,dar este o parere personala.![]()
ca la DanM.
Am mai spus-o si o mai spun ...natura nu face risipa! Daca nu avea nevoie sa vada nu il inzestra pe musiu cu ochi ...Pai sunt mici! Asa si? Stiu eu becuri mici care lumineaza puternic Exemplele sunt multe.
.
Orbu naibii ,da cum stia el sa le deosebeasca !Pareri? Si nu vorbeam aici de SFC...
Iti dau o explicatie: argintiul reflecta foarte bine lumina, TOATE lungimile de unda... spre deosebire de orice vobler colorat, ca nu degeaba is oglinzile argintii.

.
Orbu naibii ,da cum stia el sa le deosebeasca !Pareri? Si nu vorbeam aici de SFC... 
bine Zafi ....dar aici or fost indeplinite niste conditii care,te avantajeaza pe tine sa-ti sustii punctul de vedere! sunt de acord cu tine! eu cel putin am piticul meu.....ziua+apa limpede=voblere argintii(diferite nuante)! dar hai sa complicam putin,,mai mult,,problema si sa trecem dintr-o extrema in cealalta......noaptea(bezna),apa tulbure....atunci oare el ce mai vede!
ce draci mai vede el cand vizibilitatea este ....adicaaa nu este
!!! nu cred ca intra in discutie ochii(ce vede) in cazul asta!
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »geoco« (01.03.2014, 07:34)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH