MULTUMESC Anem!
dar macroul sau sardina a incercat cineva?!cu ce rezultate si cum le-a-ti prins in montura(numai ace sau si ancoreta)?
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »andrei« (15.04.2012, 15:52)
pe mine! Ieri am fost cu la pescuit si am folosit calamar. Nu m-am gandit sa fac niste poze...
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 13:13)
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 13:13)
Voi trage o fuga la magazin zilele astea, voi face niste monturi si le voi poza, ok?![]()
,
poate sunt off topic, dar eu am nelamuriri pentru pluta de grund, nu am inteles cum se face montura., nu am pescuit niciodata asa. Multumesc !
asteptam cu nerabdare!Sa speram ca nu ai mers 100km doar pentru calamar
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »andrei« (21.04.2012, 19:17)
,
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »catfish_master« (30.04.2012, 07:24)
compozitia sa se schimbe, sa devina moi, si somnii sa pota sa rupa usor jos. Cind mai ai astfel de trasaturi, incearca sa dai imediat contra, nu astepta sa indoie lanseta de tot.
Salut!frumoase monturi! ma bucur de acest video expresiv(explicativ)totusi as mai avea ceva de in trebat ca de exemplu pentru un riu in curent mijlociu(Ebro) cam de ce marime sa fie pluta de grund dar marimea acului a ancorei, lungimea forfachului?,banuiesc ca plasarea momelei ar fi bine putin in aval de pescar?! MULTUMESC de explicatii si de timpul alocat!
si
placut!
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 13:14)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH