Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
..cand sonarul e in 2d siDi poti avea una din ferestre mai mare (depinde ce vrei sa vezi)structuri s-au pesti.
Eu nu as mai folosi carligul de jig deloc! Taiat jos si pusa o ancora de 1/0 cum foloseste Larry
....corect !!doar ca pot mari una din imagini din setari,pe ecran 100%...cu 2d..50% si Di ..50%...pot seta sa apara pe ecran 2d.. 70%.si Di 30% si invers depinde ce urmarescCitat de la »danmiclau56«
..cand sonarul e in 2d siDi poti avea una din ferestre mai mare (depinde ce vrei sa vezi)structuri s-au pesti.
Poti folosi ambele ecrane unul langa celalalt, sau poti activa downscan overlay, adica sa suprapui pe aceeasi imagine 2d si di.
La elite 5x hdi se poate imparti ecranul in 3? 83 200 si DI?
La elite 5x hdi se poate imparti ecranul in 3? 83 200 si DI?
Da
......sa te cert ,nu mi-as permite eu incerc doar sa te ajut,sa-ti mai treaca supararea esti cel mai ghinionist!! ( mulineta fece peruca, sonarul se opreste) .Dane , nu vedeam montura pentru ca nu pescuiam sub barca! Deci nu am dat la jigging vertical ! Pescuiam la jig ,dar normal sa zic asa.Aia cu copacul a fost de exemplu ,insa nu am pescuit in el! Sa nu ma certi acum ca de ce nu am pescuit in el Insa pe 2D vedeam clar cand aruncam si scoteam ancora,iar cand a fost activ si amplitude scope ,sau cum ii zice, am vazut corect toata ...ancora! Eu nu pot pescui cu ochii in ecran! dane,dupa umila mea parere ,ala este joc pe calculator nu spinnig.La clonc nu ma bag ,asa ca ...
Ps:tot am de lucru pe calculator ...ia sa punla galeata sonarul !
... ... ...Dane ...nu sunt deloc ghinionist atata timp cat sunt sanatos si merg la pescuit! In rest sunt micile nimicuri ale vietii care ma agita doar pentru moment...O zi buna!
pentru ca, dupa alte cateva atacuri si un jig indreptat pe lanseta lui Mane ...
Felicitari pt capturi, f faine!
Eu nu as mai folosi carligul de jig deloc! Taiat jos si pusa o ancora de 1/0 cum foloseste Larry
Nu este bine , ar fi nevoie să-si achiziționeze și alt card de memorie pt . foto , prea mari costurile .
Nu este bine , ar fi nevoie să-si achiziționeze și alt card de memorie pt . foto , prea mari costurile .
hehehehe ... momentan are card de 8gb, dar in husa aparatului am si buzunarase pentru card-uri de rezerva
.... nu prezinta interes ?? .... poate la clonc in deriva....dar altfel ,te ajuta sa te pozitionezi....mai ales ca ai si istoricul.La 2d timpul real este in dreapta,restul ecranului nu prezinta asa mare interes
...ieri am pierdut mai bine de 25 de jiguri cu gumele aferente...
...ieri am pierdut mai bine de 25 de jiguri cu gumele aferente...
Incearca sa nu le mai lasa jos pe fund, incearca sa le tragi 50 cm deasupra de fund, liniar.
Asa se prind cei mai multi somni pe Rin, tras liniar intre ape, agatati in gura.
Tras pe fund, ca la jiging salau, asa se "agata" cei mai multi somni de spate, coada,...
am iesit si azi la pescuit. de data asta nu eram doar eu cu Mane, ci a venit inclusiv Bogdan (bogdan_artistu) si Dan (danut@) in cautarea vreunui avat ratacit sau vreun somnic adormit.
din pacate ziua nu a decurs asa cum am fi vrut. cam toti am avut parte de niste atacuri atat pe jiguri cat si pe voblere dar din pacate fara rezultat. in mijlocul atentiei a fost Mane care a deschis scena cu :
pentru ca, dupa alte cateva atacuri si un jig indreptat pe lanseta lui Mane a venit si momentul zilei in care a fost necesar lucrul in echipa pentru a scoate monstrul pe care il luase Mane
din pacate fara nici o captura, Dan si Bogdan au fost nevoiti sa plece mai devreme decat speram in timp ce noi am zis sa mai insistam vreo ora, o ora si ceva. cred ca nu au trecut nici 5 minute de cand ne-am luat la revedere de la cei 2 amici ca Mane are parte de al treilea mustacios al zilei:
pentru ca, atunci cand stabilisem ca mai fumez o tigara si o intindem spre casa reusesc sa evit gherla care se contura tot mai serios:
ne-am mai decis sa insistam vreo jumate de ora dar lipsa totala de activitate si oboseala acumulata ne-au trimis spre casa.
cam asta a fost iesirea de azi, zi buna pentru Mane, eu am reusit sa o dreg cumva in cele din urma dar imi pare rau ca Bogdan si Dan nu au reusit sa prinda nimic. data viitoare va fi mai bine
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH