Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
... eu, pescuind de pe mal ma impac foarte bine cu o lansete de vreo 2,6m care arunca pana in vreo 70 de grame, cel putin atat e declarat dar arunca linistita inclusiv 90 de grame sau chiar 105 si care pana acum nu a dat dovada ca nu ar avea suficienta putere...
dar ceea ce conteaza cel mai mult e sa fie cat mai puternica fara a iti rupe mana si dupa 7-8 ore de pescuit sa nu iti mai simti bratul.
Larry,
observ ca nici o lanseta sub 120 grame actiune! Mergi pe...siguranta, sau de ce le-ai ales asa de tari?
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »LARRY« (16. aprilie 2012, 22:21)
Eu la spining folosesc un Balzer Magna MX-9 Pro Wels : Actiune 25 – 300 gr , Lungime 3,15 m. Batul ii Super Super Super! Special de spining la somn.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »LARRY« (17. aprilie 2012, 13:04)
Parerea meaca , cele mai bune bete de spining si nu numai sunt cele de la Rhino Black Cat si anume modelul : RHINO BLACK CAT LIFFTER 2,70 m si RHINO BLACK CAT BUSTER 2,85 m pentru spining.
...Talia pestilor in zona e in medie cuprinsa in intervalul 4 - 25 de kg , exemplarele mai mari fiind foarte rare. Practic un pescuit la distanta si din acest motiv folosesc fir textil si prefer bete cu actiune moderata sau moderat rapida pentru o mai buna intepare si o mai mare precizie pe lanseu. pentru a beneficia de un raport forta - greutate redusa- cw mic (mic pentru somn ca in general ar fi in clasa MH sau H) am ales batul D.A.M Nanoflex Pike M 2,70m cw 30-60 gr...
forta apei care ambele influenteaza direct alegerea privind puterea lansetei.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH