Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
... eu, pescuind de pe mal ma impac foarte bine cu o lansete de vreo 2,6m care arunca pana in vreo 70 de grame, cel putin atat e declarat dar arunca linistita inclusiv 90 de grame sau chiar 105 si care pana acum nu a dat dovada ca nu ar avea suficienta putere...
dar ceea ce conteaza cel mai mult e sa fie cat mai puternica fara a iti rupe mana si dupa 7-8 ore de pescuit sa nu iti mai simti bratul.
Larry,
observ ca nici o lanseta sub 120 grame actiune! Mergi pe...siguranta, sau de ce le-ai ales asa de tari?
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »LARRY« (16. April 2012, 22:21)
Eu la spining folosesc un Balzer Magna MX-9 Pro Wels : Actiune 25 – 300 gr , Lungime 3,15 m. Batul ii Super Super Super! Special de spining la somn.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »LARRY« (17. April 2012, 13:04)
Parerea meaca , cele mai bune bete de spining si nu numai sunt cele de la Rhino Black Cat si anume modelul : RHINO BLACK CAT LIFFTER 2,70 m si RHINO BLACK CAT BUSTER 2,85 m pentru spining.
...Talia pestilor in zona e in medie cuprinsa in intervalul 4 - 25 de kg , exemplarele mai mari fiind foarte rare. Practic un pescuit la distanta si din acest motiv folosesc fir textil si prefer bete cu actiune moderata sau moderat rapida pentru o mai buna intepare si o mai mare precizie pe lanseu. pentru a beneficia de un raport forta - greutate redusa- cw mic (mic pentru somn ca in general ar fi in clasa MH sau H) am ales batul D.A.M Nanoflex Pike M 2,70m cw 30-60 gr...
forta apei care ambele influenteaza direct alegerea privind puterea lansetei.