Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (16.02.2014, 19:41)
Am pescuit doar la stationar,nopti nedormite o gramada(doar anul trecut peste 60),rezultate au fost,dar slabe(multe dar marunte),dau vina pe faptul ca densitatea de peste este mica in comparatie cu alte ape,muresul,oltul etc.,dar nu ma pot plange!.
Prin spinning as vrea sa cresc numarul capturilor!
In acest an mam gandit sa pescuiesc la stationar(3lansete) si sa port la mine,la fiecare partida o lanseta de spin',.......nu de putine ori,spre dimineata vedeam somni cum rapesc la suprafata si nu aveam ce sa le fac,aveam lansetele plantate !
Intrebare mea e:
Ati opta ptr. o lanseta de spin' in locul uneia de stationar?(astept raspunsuri in special de la pescari de stationar care pescuiesc si la spinning)
M-am gandit la un 2,4m cu o putere pana in 60gr.
...Pe aceeasi lanseta am avut anul trecut un somn mare care mi-aindoit-o pina in grip,si care o reusit sa frece firul de ceva bolovani si sa dus..cand nu e sa fie,nu e, si gata..
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pe joarda aia de care va povesteam,pina intr-un oz,am avut intrati pe jig 3 somni ,dintre care nu am scos nici unul
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Poate reusesc cindva sa va lamuresc macar sa incercati un sezon echipament de cel putin 3 oz.![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH