...Mulinete spinning recomandate ...
Anem ?
Sper ca nu am gresit ,dar eu o sa-mi comand un Biomaster 3000 SFB pentru spinning.Cica sunt bune...Anem ?
![]()
... de mai bine de un an trag de una de 2500 fara sa am plangeri serioase la adresa ei ... si a si scos ceva pesti afara.
) si ti-as recomanda sa ai putin mai multa grija cu tamburii pt. ca am senzatia ca sunt din ceva material mai "moale" ai mei alegandu-se cu ceva zgarieturi datorita contactului cu pietrele. Aha...Merci.Sa vad cat de repede o invart!
si cateva driluri cu alti somni mai mari si nervosi decat cei dati pe mal) si nu prezinta mai multe jocuri decat atunci cand era noua. Eu unul ma declar foarte multumit de ea si daca ar fi sa imi cumpar o mulineta noua tot una dintr-asta mi-as lua.
Prietenii stiu de ce! Gurile rele spun ca este la nivelul unui TP pentru piata europeana.Nu are relevanta ,ca mai este pana sus in ...Stelle
Am gasit-o in Ro ,am comandat-o insa astept luni confirmarea ! Daca nu o mai gasesc ...Zoran scrie pe mine!
anem,
ce fir ai pe ea? ce grosime?
nu de alta dar am eu o banuiala dupa ce am vazut "fluturele" care tine tamburul![]()
anem,
nu de alta dar am eu o banuiala dupa ce am vazut "fluturele" care tine tamburul![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Nu-i asa prietene! Nu este cel de Stradic ! Sper...
anem,
Oricum Anem fa te rog o poza doar cu fluturele si pune-o pe undeva ca apoi vedem .Merci.
Pe fluturele de Fi un fir foarte subtire si moale detensionat agata de fluture! Apoi spira doi vine normal pe tambur si urmeaza peruca.Asta cam la 20 lanseuri odata in functie de pozitia galetului.Pare aiurea dar se intampla.DOAR cu fire extreme de ....salau.
.
.
Oricum Anem fa te rog o poza doar cu fluturele si pune-o pe undeva ca apoi vedem .Merci.
O sa ii fac Zamfi azi o poza si o postez.
Asa am vazut si eu fluturele ...in asta nu se poate opri firul ,deci ma gandesc ca e ok. Sa vad maine daca exista in Ro. Nu mi-ai zis insa parerea ta despre tamburul de 3000...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH