Pai stai sa vezi ca ...nu stiu!

Am pus-o o singura data la apa ,in toamna, pe Olt.Insa cred ca merge pe Mures,de ce sa nu mearga...La vale mai ales! Glumeam normal.Pentru ce vrei tu cred ca orice gonflabila (nu colac!) de 2,40 este ok.Nu ai nevoie de chila gonflabila pe zona noastra deoarece motor termic inseamna crima pentru pescuit la Muresul nostru.Iar pentru un eventual electric nu cred ca e foarte importanta la cat putem merge noi...In susul apei,la vasle, nu cred ca poti merge decat pe zonele linistite ale raului.Dar oricum nu ai unde te da ca in 2-300 m ai gatat cu locul de barca.Atat la Alba cat si la Aiud.Podina rigida e buna daca stai si dai din picioare.Dar poti sa te descurci si cu una din bucati . Peste un an sper sa-ti spun mai multe.Oricum ,eu am mai stat in barci pe Mures inca de pe vremea rusestilor cand dadeam la scobar in Gura Ariesului ...strict pentru Mures nu investii in rachete! La Dunare nu discutam ,desi sa fii vazut aiudenii cum treceau in '90 bratul Sulina la birt la Partizani, de pe Arhipenco, cu rusestile

Cel mai misto era cand mergeai paralel cu cate o ...vaca!