Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

1

07.02.2014, 15:34

Ajutor inel de varf Fuji,lanseta Uni-Cat DreamFish2 3m

Salut
Astazi am reusit performanta de a sparge pastila de la inelul de varf la o lanseta Uni-Cat DreamFish2 de 3m. :doaaamne: :doaaamne: :doaaamne: :nervos: :nervos: :doarecapu:
Desi stiam ca asa ceva nu se face in casa,am tras de lanseta cu un prieten si a cedat firu-l , 0,45mm mono, varful lansetei s-a oprit in tavan :doaaamne: :nervos: :nervos:
Daca cineva ma poate ajuta cu un inel ,sau cu schimbarea pastilei,bineinteles contra-cost, astept un mesaj privat sau tel. la 0748570964!
Norocul meu ca nu am rupt blancul sau celalalte inele :ochi:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

2

07.02.2014, 16:11

Nasol!
Masoara varful lansetei sa sti ce inel, cu ce diametru ai nevoie.
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

3

07.02.2014, 16:17

Am sa masor.
Acum am de reparat si lanseta si tavanul :doaaamne:

4

07.02.2014, 16:43

Dimensiuni ,varf lanseta
Grosime 3,3mm
Lungime 2cm

Dimensiuni inel

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

5

07.02.2014, 16:54

Masoara te rog varful lansetei! Sau ia bucata de sus a lansetei si dute cu ea la un magazin specializat sa-ti puna inelul de varf complet, nu doar ceramica. :gandesc:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

7

07.02.2014, 18:10

:zambet: Florin, e vorba de diametrul virfului lansetei ,ca sa stii de cat trebuie diametrul gaurii la inel..
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

8

07.02.2014, 18:12

Citat de la »Zoran«
Masoara te rog varful lansetei

154cm
...Florinele !!! :) (nu pe lungime!!!ci pe grosime!!!!) :rizi: :rizi: :rizi:.....ca in reclama cu ....drujba :bucuros:

..........Ø (diametrul)asta a spus Zoran sa masori :ochi:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

9

07.02.2014, 18:32

:zambet: Florin, e vorba de diametrul virfului lansetei ,ca sa stii de cat trebuie diametrul gaurii la inel..

Citat de la »Zoran«

154cm
...Florinele !!! :) (nu pe lungime!!!ci pe grosime!!!!) :rizi: :rizi: :rizi:.....ca in reclama cu ....drujba :bucuros:

Citat de la »Trif Florin«
Citat de la »Zoran«

154cm

Dimensiuni ,varf lanseta
Grosime 3,3mm
Lungime 2cm

:rizi: :rizi: :rizi:

toby

Biban

Răspunsuri: 86

Locație: Dr. Tr. Severin

• Scrie un mesaj privat

10

07.02.2014, 18:41

Cunosc modelul ala de inel si sunt sigur ca in Romania nu-l gasesti iar pastila din ce stiu nu se poate scoate pt. a fi schimbata. Daca interiorul nu are nimic si problema este pe exterior poti incalzi metalul pana se dilata si sucesti pastila cu partea sparta in sus.

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

11

07.02.2014, 18:49

Imi cer scuze ptr. confuzie
:rizi: :bravo:
Citat de la »Trif Florin«
Dimensiuni ,varf lanseta
Grosime 3,3mm
Lungime 2cm
....Inele varf Fuji Sic MFST Nr.6/2.0
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

12

07.02.2014, 18:50

Daca interiorul nu are nimic si problema este pe exterior poti incalzi metalul pana se dilata si sucesti pastila cu partea sparta in sus.

Mam gandit la acest lucru!,o sa incerc , daca nu reusesc o sa vad daca pot lipi alta pastila mai mica in interiorul pastilei de pe inel!

13

07.02.2014, 19:01

Am reusit sa scot pastila din inel. :bucuros2:
Sa vad daca gasesc printre scule alta pastila ce se potriveste :zambet:

danmiclau56

Știucă

• Scrie un mesaj privat

14

07.02.2014, 19:08

Daca interiorul nu are nimic si problema este pe exterior poti incalzi metalul pana se dilata si sucesti pastila cu partea sparta in sus.

Mam gandit la acest lucru!,o sa incerc , daca nu reusesc o sa vad daca pot lipi alta pastila mai mica in interiorul pastilei de pe inel!
......altul nou !! :bucuros: .......nu incerca sa carpesti, nu va tine, fi mai atent altadata :ochi:

Răspunsuri: 616

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

16

07.02.2014, 20:40

Dimensiuni ,varf lanseta
Grosime 3,3mm
Lungime 2cm

Dimensiuni inel

Curata frumos cu un smirgel fin varful lansetei (toti cei 2 cm care intra in inel ) si apoi masoara din nou cu un subler la baza inelului . Inele de varf nr. 8 (8mm diametru exterior al pastilei) si tub mai mare de 3,2 nu prea gasesti. daca tu ai masurat fara sa cureti varful si ti-a dat 3,3 inseamna ca iti va merge asta : Inel Varf USSIT Light (3,2x8) SIC » Inele » EnergoTeam - Fisela si poti sa-ti iei vreo 2-3 sa ai rezerva (sau schimbi la toate lansetele identice cu asta si ramai cu originalele rezerva). :ochi:
Ps. data viitoare cand te mai uiti la testele facute de Zoran fi atent si la decor :zambet: inainte de a le replica (el le-a facut afara nu in casa ). In felul asta nu mai trebuie sa repari nici bete nici tavane :drac2: si nici :doarecapu: nu tre' sa-ti dai.

larry

Știucă

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

17

07.02.2014, 21:54

Curata frumos cu un smirgel fin varful lansetei (toti cei 2 cm care intra in inel ) si apoi masoara din nou cu un subler la baza inelului . Inele de varf nr. 8 (8mm diametru exterior al pastilei) si tub mai mare de 3,2 nu prea gasesti. daca tu ai masurat fara sa cureti varful si ti-a dat 3,3 inseamna ca iti va merge asta : Inel Varf USSIT Light (3,2x8) SIC » Inele » EnergoTeam - Fisela si poti sa-ti iei vreo 2-3 sa ai rezerva (sau schimbi la toate lansetele identice cu asta si ramai cu originalele rezerva).
Ps. data viitoare cand te mai uiti la testele facute de Zoran fi atent si la decor inainte de a le replica (el le-a facut afara nu in casa ). In felul asta nu mai trebuie sa repari nici bete nici tavane si nici nu tre' sa-ti dai.

Inel varf USSIT Light (3,2x8) SIC cam slăbuț la parul tău, eu recomand inel varf Kigan PNT vezi pag.9 sau măcar inel varf BSTFT pag.5 și estetic e ok. :noroc:
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

18

07.02.2014, 22:29

Ps. data viitoare cand te mai uiti la testele facute de Zoran fi atent si la decor :zambet: inainte de a le replica (el le-a facut afara nu in casa ). In felul asta nu mai trebuie sa repari nici bete nici tavane :drac2: si nici :doarecapu: nu tre' sa-ti dai.

:zambet: Nam incercat sa reproduc in nici un fel testele lui Zoran,doar am vrut sa "prezint" lanseta unui prieten :zambet:
cat despre decor,eram constient ,dar daca te pune :drac2: !

19

07.02.2014, 22:33

Curata frumos cu un smirgel fin varful lansetei (toti cei 2 cm care intra in inel ) si apoi masoara din nou cu un subler la baza inelului

asa am facut :ochi:
Am rezolvat problema,am gasit acelasi tip de inel la un rodbuilder!