Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

41

06.02.2014, 18:39

Si pe vremea asta? Cum faci... Presupunand ca nu ar fi inghetat

Hai mai colegu ... :bravo: Sigur ca pe vremea asta e cel mai simplu :cauti greblasii!!! Le dai o bere,doua acolo ,eventual le cumperi un peste si apoi afli unde sta somnul acum! Vara e mai greu ,ca se misca si il misca aia cu curentul ...Acum e punct ochit punct lovit! Asta nu inseamna ca tu sau orice alt pescar de spinning va prinde acolo peste...Nuuuu....Cand aude /simte somnul ca pica ceva in apa se lipeste saracu de fundul apei doar ,doar :zid: Misto este ca se mai muta de la un an la altul si e logic...ii si spuneam unui greblas, care cred ca mi-a fost prieten :nu: , bai frate daca zilnic iti dau doua palme si trei suturi in fund mai stai acolo sa ma astepti si a n-a zi?! Daca stai esti prost! Somnul nu e prost!

Ps: am incercat intr-o zi o plimbare cu doi prieteni ,doar asa sa vedem Muresul . Peste tot pe unde am considerat noi ca ar putea fi somn se vedea urma de ...Nici nu stiu cum sa le zic ,ca oameni nu-s! Si asta deoarece zapada nu minte! Intr-un loc era unul in exercitiu functiunii ,localnic,prapadit care a luat doua suturi in fund si a plecat acasa :drac2: De ...prost nu am chemat Politia! Poate si de mila , desi ... :vomit:

Asa ca iarna,la Aiud , e simplu de aflat locurile care tin somn! Pana si turdenii au ajuns sa le cunoasca... :soc: Auzi la ei ...barca,sonar :rizi:

42

06.02.2014, 20:44

E simplu? Nu, nu e simplu, dar ai cum! :zambet:

Barca,sonar,clonc? :gandesc:

aici era vorba de pescuit "jigging" sau spinning

uite, eu chiar sunt curios cum draqu poti determina pe o apa curgatoare, rau in speta, locul care tine somn si in care chiar si prinzi somni fie vara fie iarna
iarna avem tendinta sa ii cautam pe gropile adanci pe care le-am gasit vara cu sonarul din barca, dar...........nu, nu este acolo, deci.......cum determinati locul cu somn pe timp de vara sau pe timp de iarna?!

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

43

06.02.2014, 21:47

cum determinati locul cu somn pe timp de vara sau pe timp de iarna?!
:gandesc: sper sa nu ma certi iara :) .Somnul , salaul , crapul ,sta in anumite locuri pe care le observi in decursul anilor,ca se mai schimba (datorita viiturilor ) pragurile,gropile Ok dar in mare
sta ani de zile in acelasi perimetru,cu exceptia hraniri, cand pleaca din culcus.Pe Dunare, pescuind la clonc, apareau pe sonar cam in aceleasi locuri,nu vad de ce pe o alta apa ar fi alfel :ochi: .
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

44

07.02.2014, 16:42

Dane, maine vreau sa pescuiesc pe Timis si nu am mai fost niciodata, habar nu am de apa asta si de caracteristicele ei, deci.........unde sa caut somnul in vremea asta?
eu stiu ca ceea ce imi spui este ok si in mare parte asa ar trebui sa fie, dar nu este
am pescuit la spining pe loc in care la clonc se ridicau ca viermii - zero atac
am pescuit la spining pe loc in care la clonc se ridicau mereu, deci erau in acea zona mereu - zero atac
am pescuit la spining vara pe groapa adanca ce tinea somn - zero atac
am pescuit la spining iarna pe acelasi loc in care vara am prins somn sau am avut trasatura - zero atac
si insiruirea ar putea continua cu inca cateva exemple de acest gen,
asadar, unde sunt somnii in aceasta perioada, cum determinati locurile cu somn pe o apa cunoscuta sau necunoscuta?!!!

p.s. dane, stai calm ca vorbeam doar ipotetic de pescuitul pe Timis, deci...nu vin :rizi:
inca :ochi: :zambet:

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

45

07.02.2014, 16:57

asadar, unde sunt somnii in aceasta perioada, cum determinati locurile cu somn pe o apa cunoscuta sau necunoscuta?!!!

Acolo! Mai trebuie doar sa le nimeresti orele cind li se face foame! :zambet:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

46

07.02.2014, 16:59

daaa, stiu ca sunt acolo dar sunt acoperiti de apa :)

toby

Biban

Răspunsuri: 86

Locație: Dr. Tr. Severin

• Scrie un mesaj privat

47

07.02.2014, 17:26

Dane, maine vreau sa pescuiesc pe Timis si nu am mai fost niciodata, habar nu am de apa asta si de caracteristicele ei, deci.........unde sa caut somnul in vremea asta?
eu stiu ca ceea ce imi spui este ok si in mare parte asa ar trebui sa fie, dar nu este
am pescuit la spining pe loc in care la clonc se ridicau ca viermii - zero atac
am pescuit la spining pe loc in care la clonc se ridicau mereu, deci erau in acea zona mereu - zero atac
am pescuit la spining vara pe groapa adanca ce tinea somn - zero atac
am pescuit la spining iarna pe acelasi loc in care vara am prins somn sau am avut trasatura - zero atac
si insiruirea ar putea continua cu inca cateva exemple de acest gen,

p.s. dane, stai calm ca vorbeam doar ipotetic de pescuitul pe Timis, deci...nu vin :rizi:
inca :ochi: :zambet:
Adi, unde se ridicau ca viermii mergi pe mal si aculo unde e apa cea mai involburata servesc ei masa dimineata si seara.Cautai pe voblere cu bataie marunta.Daca prinzi salau, somnul nu este in zona, iar daca iei somn insista. :pescuit:

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

48

07.02.2014, 18:00

maine vreau sa pescuiesc pe
......de aceeia e forumul.....mai sunt colegii fara secrete !!! :bucuros: .
asadar, unde sunt somnii in aceasta perioada,
....asta as vrea si eu sa stiu !!! :rizi:
p.s. dane, stai calm ca vorbeam doar ipotetic de pescuitul pe Timis, deci...nu vin
inca
...........va astept....cu drag, ori cand !!! :bravo: ...
Acolo! Mai trebuie doar sa le nimeresti orele cind li se face foame!
......asta asa e, numa ca acu se pregatesc de...... valentines :ochi:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

Subiecte asemănătoare