Si pe vremea asta? Cum faci... Presupunand ca nu ar fi inghetat
Sigur ca pe vremea asta e cel mai simplu :cauti greblasii!!! Le dai o bere,doua acolo ,eventual le cumperi un peste si apoi afli unde sta somnul acum! Vara e mai greu ,ca se misca si il misca aia cu curentul ...Acum e punct ochit punct lovit! Asta nu inseamna ca tu sau orice alt pescar de spinning va prinde acolo peste...Nuuuu....Cand aude /simte somnul ca pica ceva in apa se lipeste saracu de fundul apei doar ,doar
Misto este ca se mai muta de la un an la altul si e logic...ii si spuneam unui greblas, care cred ca mi-a fost prieten
, bai frate daca zilnic iti dau doua palme si trei suturi in fund mai stai acolo sa ma astepti si a n-a zi?! Daca stai esti prost! Somnul nu e prost!
De ...prost nu am chemat Politia! Poate si de mila , desi ...
Auzi la ei ...barca,sonar
cum determinati locul cu somn pe timp de vara sau pe timp de iarna?!
sper sa nu ma certi iara
.Somnul , salaul , crapul ,sta in anumite locuri pe care le observi in decursul anilor,ca se mai schimba (datorita viiturilor ) pragurile,gropile Ok dar in mare
.
asadar, unde sunt somnii in aceasta perioada, cum determinati locurile cu somn pe o apa cunoscuta sau necunoscuta?!!!
Adi, unde se ridicau ca viermii mergi pe mal si aculo unde e apa cea mai involburata servesc ei masa dimineata si seara.Cautai pe voblere cu bataie marunta.Daca prinzi salau, somnul nu este in zona, iar daca iei somn insista.Dane, maine vreau sa pescuiesc pe Timis si nu am mai fost niciodata, habar nu am de apa asta si de caracteristicele ei, deci.........unde sa caut somnul in vremea asta?
eu stiu ca ceea ce imi spui este ok si in mare parte asa ar trebui sa fie, dar nu este
am pescuit la spining pe loc in care la clonc se ridicau ca viermii - zero atac
am pescuit la spining pe loc in care la clonc se ridicau mereu, deci erau in acea zona mereu - zero atac
am pescuit la spining vara pe groapa adanca ce tinea somn - zero atac
am pescuit la spining iarna pe acelasi loc in care vara am prins somn sau am avut trasatura - zero atac
si insiruirea ar putea continua cu inca cateva exemple de acest gen,
asadar, unde sunt somnii in aceasta perioada, cum determinati locurile cu somn pe o apa cunoscuta sau necunoscuta?!!!
p.s. dane, stai calm ca vorbeam doar ipotetic de pescuitul pe Timis, deci...nu vin![]()
inca![]()
![]()
......de aceeia e forumul.....mai sunt colegii fara secrete !!!maine vreau sa pescuiesc pe
.....asta as vrea si eu sa stiu !!!asadar, unde sunt somnii in aceasta perioada,
...........va astept....cu drag, ori cand !!!p.s. dane, stai calm ca vorbeam doar ipotetic de pescuitul pe Timis, deci...nu vin
inca
.........asta asa e, numa ca acu se pregatesc de...... valentinesAcolo! Mai trebuie doar sa le nimeresti orele cind li se face foame!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH