Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
...Marime shaduri folosite: 8-10 cm. Greutatea jigului cat mai mica posibil (Tinand cont de curentul apei)pentru a putea evolua in partea superioara a apei. Anul acesta voi trece si la dimeniuni mai mari, pana la 15 cm. Model shad: le prefer pe cele care au si evolutie pe flancuri.
Daca stiti ceva modele care evolueaza pe flacuri va rog sa imi spuneti si mie....
Buna Zoran,...Marime shaduri folosite: 8-10 cm. Greutatea jigului cat mai mica posibil (Tinand cont de curentul apei)pentru a putea evolua in partea superioara a apei. Anul acesta voi trece si la dimeniuni mai mari, pana la 15 cm. Model shad: le prefer pe cele care au si evolutie pe flancuri.
Daca stiti ceva modele care evolueaza pe flacuri va rog sa imi spuneti si mie....
Salut Andrei,
cred ca aici nu ar fi rau sa deschizi un topic dedicat shadurilor de somni, pt a le putea si noi putin diferentia in functie de marime, evolutie si rezultate.
S-ar putea sa existe deja un subiect asemanator, nu pot sa gasesc acuma la repezeala. Stiu ca Larry a mai postat de citeva ori nalucile sale, dar nu mai stiu daca intr-un topic special dedicat shad-urilor pt somn...
.........modestule !!rezultate ma consider inca incepator.
inca incepator ???
mai repede unul care practica
C&R
lasa modestia si da drumul la povesti
. Cred ca f important este sa sti cind si unde sa cauti somnul cu jig-ul, in stratul inferior, aproape de fundul apei, sau, cu ceva mai putin plumb, in stratul din mijloc...
Buna,Eu pescuiesc doar la jig-uri la somn....ca si shad-uri orice intre 7 si 12 cm...jig intre 20-30 gr....combinatiile astea pentru mine sunt suficiente...am prin somni intre 1 kg si >50kg....foarte important este jigul in sine....sa fie ascutit si rezistent la dril-uri cateodata > 1 ora.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Tyrael« (06.02.2014, 17:54)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH