Zoran trebuie sa tai de pe unde crezi si sa faci un topic separat cu echilibrare bat-mulineta .Sa nu se supere omul ca ii stricam topicul!
Deci clar ca este mai bine sa faci de la inceput un custom! Si atunci,daca ai un meserias care stie sa te asculte o sa-ti faca un bat pe mana ta. Daca insa acest lucru nu se nimereste? Ca sunt bete si bete ,indiferent cum le cheama...Azi am avut placuta ocazie (ii multumesc prietenului Andrei pentru excursie!) sa ma joc cu niste bete superbe de spining ,realizate de firme mari ca St.Croix, Megabass, Lamiglas .La St.Croix chiar varfurile...
Placut impresionat (pana la lacrimi!) de St.Croix Legend Elite LES70MF si deceptionat de ultimul racnet Legend Extrem 2013- LXS70MF !

Si eu si ...proprietarul lor!

Si atunci ce e de facut? Pai ori vindem batul si pierdem niste bani ,ori facem un pic de custom si ...pierdem bani!

Ca asta-i viata! Cu cine am povestit azi ,probabil cel mai titrat pescar de stationar din tara si un prieten de al lui ,era impotriva modificarii unui bat factory-made! Si pe buna dreptate...Si eu zic la fel ca americanii stiu ce fac ,de ce le echilibreaza asa ,etc,etc.Corect insa cred ca uitam un lucru ...multe bete americane ( ca tot veni vorba) nu sunt gandite pentru pestii si nalucile noastre

As avea chiar curajul sa spun ca Avid 8'6" MH ,batul pe care vreau sa-l modific eu ,este gandit pentru un peste care nu exista in RO! Sigur ca deja am luat-o pe aratura

,ca iarna e de vina ,ca nu trage pestele , insa ...un sambure de adevar exista! Si atunci fiecare incearca ,doar ,doar ...Eu o sa incerc pe timpul si banii mei sa vad daca merita ! Dupa care o sa va spun rezultatul...
Ps: normal ca rezultatul va fi ceva de genul "Excelent,fantastic ,nu mai este acelasi bat! Este cu totul altceva ,mult mai senzitiv,usor ,rezistent ,pestii sar singuri pe mal acuma ,sunt verzi,rosii.."
Ca doar nu oi fi nebun sa va zic ca am dat banii de pomana ...