Dupa multe incercari am reusit sa confectionez suporti pt lansete suficient de rezistenti pentru a sta linistit la pescuitul la somn. Initial am cumparat de la Decathlon suporti insa acestia se indoaie cand tensionezi montura. Am introdus suportii respeectivi intr-o teava patrata de 1 insa ansamblul tot nu era suficient de solid. Am luat teava patrata am taiat-o la 1 m si am atasat pe ea 2 coliere de prins tevile pe perete, acestea avand si banda de cauciuc pe ele ( ca sa nu se zgarie lansetele ) si un L metallic ca opritor sa nu alunece lanseta prea jos in support. Arata super OK si am zis sa-l testez. Rezultatul ? s-a indoit imediat

Lanseta wft de 3,15 +mulineta penn slammer 760 am tras de ansamblu pana am luat fir de pe tamburul strans la maxim ( lanseta lucreaza superb isi merita denumirea de newer crack

) adica icercam sa imit un somn furios ca a fost agatat. Decim am trecut la masuri radicale , am cumparat teava de 2 cm diam dar cum se spune "groasa in carne" ( perete de 2,5 mm) am taiat bucati de 120cm am montat colierele , placa opritoare am luat un ciocan greu am batut suportul in pamant si am testat ansamblul : BETON !!

In sfarsit am suporti pe masura ansamblului de pescuit
Maine seara sper sa pot posta pozele, arata bine toata chestia iar pretul pe support ajunge undeva la 18 lei
Dezavantaj : sunt destul de grele incomod daca nu poti ajunge cu masina pana in 100m de locul de pescuit
P.S. Zoran tot ne spune ca echipamentul trebuie supradimensionat si inclin sa-I dau dreptate iar supradimensionarea suportilor mi se pare esentiala somnul mare nu vine in fiecare zi asa ca atunci cand intra sa nu se duca cu tot cu lanseta