Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Chiar crezi ca de fiecare data cand ai avut salaul la guma ai simtit si atacul? Esti optimist colegu!
.
.
, imi mentin parerea ca inca nu s-a inventat batul care sa simta orice atingere a salaului .Indiferent cum il cheama ...
))
. +1Bravo tie colegul! Eu ,cu voia ta binenteles, imi mentin parerea ca inca nu s-a inventat batul care sa simta orice atingere a salaului .Indiferent cum il cheama ...
Iar un pescar care vrea maximum, de la el in primul rand, trebuie sa vada intai atacul si apoi sa-l simta! Asta cand chiar pescuieste! Tot parerea mea si tot cu voia ta![]()

.
, precizarea ca discutam in general de balti trebuie facuta ...din nou.
de altfel imi aduc aminte de un pescuit superb ,la Murighiol , cand dadeam la salau STAND PE SCAUN (pe mal)
,la gume si ma suna telefonul din vesta. Trec batul din mana dreapta in stanga si caut dupa telefon in vesta de pescuit. In timp ce raspund la telefon ,un tovaras salau imi da un ciocan de-mi ia mana stanga cu tot cu bat!! Nu avea mai mult de 2 kg.
io nu cred ca salau` de balta ii altfel decat salau` de curgatoare... de ce ar fi?!?
.
Citat
io nu cred ca salau` de balta ii altfel decat salau` de curgatoare... de ce ar fi?!?
daca nu ataca la timp s-a cam lins pe bot .

Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH