. racirea motorului functioneaza.
16 o sa fac un top : 1 honda,2 yamaha,3suzuki,4mercury,5evinrude,restul sunt umpluturi.
Fitter nu sunt gigi-contra daaaar 15kw sunt echivalentul a 20.4 cp.Asadar ambarcatiunile de pana in 7m propulsate cu un motor de 20cp NU SE INMATRICULEAZA.Pct.13- Conform OUG74/2006,nu se inmatriculeaza sau nu se inscriu in registrul de evidenta urmatoarele nave :
-ambarcatiunile cu o lungime mai mica de 7 metri si/sau cu o propulsie mai mica de 15kw;(adica daca barca are 8 metri si ai motor de 5cp se inmatriculeaza)
-ambarcatiuni propulsate prin forta umana;(fie ea si de 8metri)
-ambarcatiunile de agrement carora nu li se aplica reglementarile nationale privind introducerea pe piata a acestora,cu exceptia ambarcatiunilor destinate sa transporte persoane in scop comercial si a ambarcatiunilor pe perna de aer.
Pct 19- dupa cum a spus Mustaza a se citi intre 1 si 2 cm nu 1,2 cm cum ar putea sa inteleaga un incepator.Eu consider ca merge chiar si 3cm fara probleme, in rest da la tot ce s-a spus pana aici.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Categorii de certificate, in functie de zona de navigatie :1. Pina la cati cai putere este voie sa se circule fara permis de barca?
poate sa imi spuna vreun coleg care este amestecul la ulei unui motor evinrude de 25 cp 521 cc.l-am cumparat in octombrie si atunci i-am facut plinul si am iesit o data pe bega dar nu mai stiu cat ulei trebuie sa bag la 10 l de benzina...am uitat cat mi-a spus vanzatoru...
poate sa imi spuna vreun coleg care este amestecul la ulei unui motor evinrude de 25 cp 521 cc.l-am cumparat in octombrie si atunci i-am facut plinul si am iesit o data pe bega dar nu mai stiu cat ulei trebuie sa bag la 10 l de benzina...am uitat cat mi-a spus vanzatoru...