sap viitoare am sa o montez si am sa ii fac suport de inox ..mai am cv materiale si am sa va mai arat si 2 cloncuri facute de mine de veti fii invidiosi de calitatea lucrarii...ca sunetul nu pot sa il postez doar daca veniti la bega
)
pozele cu cloncurile facute de mine
zoran....cum ai pus sonda la 5mm deasupra nivelului fundului barcii....in barca sau in exteriorul barcii,langa motor?
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
si tabla aia din stanga la ce foloseste?(e vre-o protectie?)...nu incurca impulsurile de la sonda din dreapta?
Zoran !!!are un sonar mult mai performante, care lucreaza cu doua sonde ..tabla aceia ,e al doilea suport de sonda
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
ma gandeam sa fac deasupra sondei mele o protectie din metal
aia crezi tu,am eu un prieten indemanatic rau,de baga barca prin craci si butuci(mai ales in marsh-arier) de se duce si mama ei de sonda....asa cu o protectie sanatoasa de metal, ma gandesc ca poate mai exista o sansa de supravietuire a sondeima gandeam sa fac deasupra sondei mele o protectie din metal
Protectie la/contra ce?
Fiind deasupra nivelului cel mai de jos al barcii si in spatele ei, e destul de greu sa se loveasca de ceva.
sunt din pitesti ,stau in calarasi si barca(barcile)le tin in tulcea-cisanSincer nu cred ca este cazul ca doar nu mergi chiar la razboi!![]()
Bogdane ,de pe unde esti ? Nu esti aproape de Aiud ca eram curios sa vad sonarul ala pe viu ! Desi cred ca esti in zona Dunarii...![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH